Sparekassen Kronjylland bliver Slotspartner Premium

Det glæder os, at vi kan byde velkommen til en ny partner på vores partnerhold. Sparekassen Kronjylland med afdelingsdirektør Jesper Brendstrup i spidsen bliver Slotspartner Premium og vi er stolte af, at de har valgt at tegne et partnerskab hos os. Udover at blive en del af vores stærke erhvervsnetværk, vil Sparekassen Kronjylland også være kampsponsor, når vi tager mod superliganedrykkerne fra AAB i grundspillets sidste kamp.

Sparekassen Kronjylland har de seneste år vækstet markant på Sjælland og nu er det blevet tid til at åbne en afdeling i Hillerød. Alle medarbejdere er lokalkendte og det er helt naturligt for Sparekassen Kronjylland at støtte op om lokalsamfundet og de sportslige fyrtårne i byen.

Afdelingsdirektør Jesper Brendstrup udtaler: ”Vi vil gerne være en aktiv spiller i Hillerød og derfor er det også helt naturligt for os at være med på holdet i Hillerød Fodbold Elite. Vi har snøret støvlerne og glæder os rigtig meget til at komme i gang.”

Relaterede nyheder

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

3 lokale partnere støtter op om vores anfører

Malerfirmaet 10Kanten, CL Electric og Kofoed & Thomsen har stillet en bil til rådighed og sørger dermed for at anfører Jonathan Witt kommer sikkert til og fra træning.

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Sønderjyske Fodbold17133142
2    AaB17115138
3    Vendsyssel FF1793530
4    FC Fredericia1785429
5    Hobro IK1791728
6    Kolding IF1781825
7    Ac Horsens1773724
8    Hillerød Fodbold1755720
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy