OM HILLERØD FODBOLD ELITE

EN EJERKREDS DER GÅR IND I PROJEKTET
MED FOKUS PÅ HJERTEBLOD FREMFOR PROFIT

Der er, i februar 2022, etableret et aktieselskab med navnet Hillerød Fodbold Elite. Selskabet har indgået en samarbejdsaftale med moderklubben, Hillerød Fodbold, hvori det blandt andet er skitseret at kontraktfodboldtilladelsen overgår til Hillerød Fodbold Elite. 

 

Ny målsætning til gavn for Både moderklub og selskab

Den overordnede målsætning for selskabet er at tilføre kompetente ressourcer samt øge holdets sportslige budget, så holdet ikke bare kan rykke op, men også være en etableret del af landets næstbedste række.

Sammenhængskraft med moderklubben og
Økonomisk bidrag

For at styrke moderklubbens økonomiske fundament, tilfalder der moderklubben et årligt fast honorar samt en procentdel af sponsorindtægterne.

Dette beløb skal bla. være med til at sikre den fortsatte udvikling af moderklubben, såvel på bredde- som på talentsiden. Det er vigtigt for os, at der er en god sammenhængskraft med moderklubben.

Derfor er der nedsat et udvalg med repræsentanter fra begge klubber, der løbende evaluerer samarbejdet indenfor relevante områder som f.eks. værdisæt, faciliteter samt talentudvikling.

Investorer med lokal forankring der
brænder for hillerød fodbold!

Ejerkredsen ønsker at investere I stab, spillertrup og faciliteter således at der opnåes optimale vilkår for en oprykning.

Ejerkredsen er sammensat af personer med stærke ressourcer indenfor: Økonomi, jura, marketing, salg, kulturliv, erhvervsliv og fodbold.

 

Idegrundlag

At etablere et aktieselskab med navnet Hillerød Fodbold Elite A/S med det formål at skabe de ideelle organisatoriske og økonomiske rammer for at førsteholdet kan etablere sig i toppen af dansk fodbold.

Vi vil brande navnet “Hillerød Fodbold Elite” med det formål at øge kendskabsgraden til Hillerød Fodbold blandt Hillerød kommunes indbyggere, og dermed øge antallet af medlemmer, tilskuere og partnere!

søndag d. 21 juli kl 16:00

næste kamp

VS

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028

Seneste nyheder