Vi er i Hillerød Fodbold bekendte med og efterlever UEFA Article 45.4 Safety and Security Regulations – Edition 2006. Herunder også 10-punkt planen. Det er Hillerød Fodbolds politik, at alle uanset udseende, religion, etnicitet, tilhørsforhold til minoritetsgruppe eller seksuelle præferencer bliver respekteret og behandlet ligeværdigt, både som ansatte eller gæster i Hillerød Fodbold.

Hillerød Fodbold tolererer ikke racisme. Vi siger klart og tydeligt NEJ til racisme og i Hillerød Fodbold er der plads til alle uanset hudfarve, religion og kulturel baggrund.

Vores klub indeholder mange forskellige nationaliteter, og hos os er det ikke vigtigt, hvilken hudfarve man har, eller om man er høj eller lav. Det, der betyder noget, er, at alle arbejder sammen, og at den enkelte er bevidst om sit ansvar. Er man en del af Hillerød Fodbold er man en del af et fællesskab, der står sammen om at give plads til alle.

At være en del af Hillerød Fodbold forpligter. Det forpligter alle til at være med til at skabe et sammenhold baseret på de visioner og værdier, vi som klub bestræber os på at efterleve.

At komme til fodbold på Hillerød Stadion / Secma Ground skal være en oplevelse og en glæde. Derfor ønsker vi også, at alle på tilskuerpladserne bidrager til at danne det billede og den opfattelse, som omverdenen skal have af Hillerød Fodbold. Vi vil have en tilskuerkultur baseret på gensidig respekt, hvor sammenhold, ambition, tillid og udvikling er nøgleord for at nå vores mål, såvel på og udenfor banen.

At være frivillig, ansat eller fodboldspiller i Hillerød Fodbold betyder, at man i høj grad skal tage del i antiracisme og sige fra overfor racisme. Således er alle fra vagter og security-personale til ungdomsspillere og administrative ansatte opfordret, oplyst og uddannet i, hvordan vi ønsker at sige fra og hvad man gør i de tilfælde, racisme opleves. Det hører ingen steder hjemme til hverken kampe, træninger eller andre aktiviteter på og omkring Hillerød Stadion / Secma Ground. Opleves dette vil det øjeblikkeligt medfører karantæne.

Vores standpunkt og holdning fremgår derfor også af vores officielle kommunikationskanaler. Det er for Hillerød Fodbold vigtigt at tilkendegive at vi tager afstand til racisme samt at vi har nultolerance overfor racisme.

SAMMEN ER VI STÆRKEST!

Relaterede nyheder

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028