VIL DU VÆRE MED TIL at skabe nordsjællands stærkeste netværk

Et nyt vigtigt mødested i byen

Som partner i Hillerød Fodbold Elite bliver du synlig i vores stærke netværk, der er bygget op af virksomheder der alle har ambitioner for at skabe forretning og nye relationer.

Lokalt hjerteblod og ambitioner

Hillerød Fodbold Elites ejerkreds er sammensat af personer med lokal forankring, som brænder for Hillerød Fodbold, og ikke mindst byen. Ejerkredsen er gået ind i projektet med fokus på hjerteblod fremfor profit.

Hillerød Fodbold Elite på landkortet

Det er en utrolig bedrift at Hillerøds Fodbold Elite er blandt Danmarks 24 bedste – det er samtidig også historisk for både klubben og byen. 

PARTNERNE SIGER

Vi har et stykke tid nysgerrigt fulgt Hillerød Fodbold på sidelinjen inden vi sidste år indgik en Sølvpartner aftale. Nu har vi været med et halvt års tid og da Hillerød Fodbold Elite projektet blev præsenteret, var jeg ikke et sekund i tvivl om at den rejse skal vi med på og derfor er det også oplagt at vi styrker samarbejdet med en større og længerevarende aftale. Netværket er stærkt og bliver endnu stærkere jo flere vi er til at støtte op om klubben og deres ambitioner, vi glæder os til at være en del af rejsen mod NordicBetligaen

Hillerød Fodbold Elite’s netværk er mere og andet end et traditionelt netværk. Det er som at mødes med ‘hjertet af byen’ - alle dem man sjældent når at mødes med i den travle hverdag. Det føles som at sætte tempoet lidt ned i godt selskab med byens tro væbnere, der med deres virksomhed eller rolle støtter og driver byen. Jeg får altid god energi af at være på stadion. Uanset om det er netværk eller kamp. Og uanset sejr eller nederlag. Det er et af de vigtigste mødesteder i byen 🧡🖤

Events

torsdag
13/06/2024

netværksmøde – Hillerød Stadion

torsdag
29/08/2024

Netværksmøde – ODK Group

tirsdag
17/09/2024

PARTNERTUR – ENGLAND

torsdag
26/09/2024

Netværksmøde -Sunset Boulevard

torsdag
03/10/2024

Premium/Eksklusiv/VIP sponsor arrangement

torsdag
24/10/2024

Netværksmøde – Skousen

torsdag
21/11/2024

Netværksmøde – BEDSTpension

onsdag
04/12/2024

Eksklusiv/VIP sponsor arrangement

torsdag
12/12/2024

Netværksmøde – Hillerød Stadion

torsdag
16/01/2025

Partner Kick-off

Partner ansøgning

BLIV KONTAKTET