VIL DU VÆRE MED TIL AT ØGE KENDSKABSGRADEN TIL HILLERØD FODBOLD ELITE, OG SKABE ET NYT FLAGSKIB I HILLERØD

Et nyt vigtigt mødested i byen

Som partner i Hillerød Fodbold Elite bliver du synlig i vores stærke netværk, der er bygget op af virksomheder der alle har ambitioner for Hillerød, og ønsker at være med til at drive byen. 

Lokalt hjerteblod og ambitioner

Hillerød Fodbold Elites ejerkreds er sammensat af personer med lokal forankring, som brænder for Hillerød Fodbold, og ikke mindst byen. Ejerkredsen er gået ind i projektet med fokus på hjerteblod fremfor profit.

Hillerød Fodbold Elite på landkortet

Det er en utrolig bedrift at Hillerøds Fodbold Elite er blandt Danmarks 24 bedste – det er samtidig også historisk for både klubben og byen. 

Er du ambitiøs på Hillerøds vegne, og ønsker du at bidrage til et stærkt sammenhold for ”Familien Hillerød”, som sætter byen på danmarkskortet både socialt og sportsligt? 

PARTNERNE SIGER

Vi har et stykke tid nysgerrigt fulgt Hillerød Fodbold på sidelinjen inden vi sidste år indgik en Sølvpartner aftale. Nu har vi været med et halvt års tid og da Hillerød Fodbold Elite projektet blev præsenteret, var jeg ikke et sekund i tvivl om at den rejse skal vi med på og derfor er det også oplagt at vi styrker samarbejdet med en større og længerevarende aftale. Netværket er stærkt og bliver endnu stærkere jo flere vi er til at støtte op om klubben og deres ambitioner, vi glæder os til at være en del af rejsen mod NordicBetligaen

Hillerød Fodbold Elite’s netværk er mere og andet end et traditionelt netværk. Det er som at mødes med ‘hjertet af byen’ - alle dem man sjældent når at mødes med i den travle hverdag. Det føles som at sætte tempoet lidt ned i godt selskab med byens tro væbnere, der med deres virksomhed eller rolle støtter og driver byen. Jeg får altid god energi af at være på stadion. Uanset om det er netværk eller kamp. Og uanset sejr eller nederlag. Det er et af de vigtigste mødesteder i byen 🧡🖤

Events

fredag
02/06/2023

PRE-MATCH HILLERØD VS HOBRO IK DEN 2. JUNI KL. 17

onsdag
14/06/2023

EKSKLUSIV AFTEN HOS RESTAURANT TEDDY | BY BJØRN 14. JUNI KL. 18.30

torsdag
15/06/2023

Netværksmøde den 15 juni kl. 7-9 hos Slotssø Palæet

tirsdag
19/09/2023

Partnertur til Milano fra 19.-21. september

Partner ansøgning

BLIV KONTAKTET