FRA SERIE 2 TIL Nordicbet ligaen…

Det hele startede med ansættelsen af den tidligere dobbelte Danmarksmester Tommy Schram, som træner for holdet i 2011.
Ret hurtigt fik han samlet et hold af unge og sultne drenge, der virkelig ville holdet, klubben og byen.

Med teknisk besnærende spil, og en ekstrem vilje til sejr, førte han holdet op igennem rækkerne. Selvom holdet naturligvis har udviklet sig undervejs, er der stadig enkelte spillere som f.eks. Jonathan Witt, der har været med på hele rejsen.

I dag er det den firedobbelte Danmarksmester Christian Lønstrup der er manager, og den sportslige stab er vokset fra én træner og én holdleder til at rumme 11 personer.

Rejsen fra serie 2 til toppen af 2. division har været en fantastisk historie om sammenhold og vindermentalitet. En fantastisk rejse som i har mulighed for at blive en del af.

… OG VIDERE MOD TOPPEN AF DANSK FODBOLD

Fodbold er en fantastisk sport, der lever af drømme og ambitioner — men selv det mest optimistiske Hillerød hjerte havde næppe turde drømme om divisionsfodbold for 10 år siden, da klubbens bedste herrehold stillede til start i serie 2. 

De sidste år har været en fantastisk rejse for klubben. Med primært egenudviklede spillere og en teknisk funderet spillestil, har holdet igen og igen overrasket og begejstret. I skrivende stund har vi mulighed for at sætte trumf på, og spille os op i NordicBet Ligaen og dermed komme i fornemt selskab med Danmarks 24 bedste fodboldhold.

 

Udtalelse fra anfører Jonathan Witt

Det har været en helt utrolig rejse. Jeg havde aldrig turdet håbe på, at vi kunne komme så langt, da vi startede i serie 2. 

Vi har dog altid haft et fantastisk sammenhold i Hillerød Fodbold, og krydrer du det med gode fodboldspillere, så har du opskriften på, hvad der har båret os så langt. 

Rejsen er dog langt fra slut endnu. jeg håber, at jeg kan være med til at bringe klubben så langt frem som overhovedet muligt