VIL DU VÆRE EN DEL AF ET FÆLLESSKAB? 

Går du med en lyst til at komme tæt på en fodboldklub, spillere og trænere, samt blive en del af et fællesskab med andre frivillige?

Hillerøds 1.divisionshold spiller på Hillerød Stadion hver anden weekend i perioden marts til november med sommerpause i juni/juli.

Fra den kommende sæson arbejder vi på at have børnezone, fanklub – vi vil gerne skabe en oplevelse for hele familien ved hjemmekampene på Hillerød Stadion. Dette kræver frivillige hænder!

Uden frivillige, er det svært at skabe rammerne til en hyggelig fodbold oplevelse for hele familien i Hillerød.
 

Alle de frivillige omkring HIllerød Fodbold Elite yder en kæmpe arbejdsindsats. Det er vigtigt vi husker at værdsætte og belønne dette. Derfor sætter vi meget stor pris på at Royal Stage Hillerød ved Carsten Larsen har sponsoreret denne oplevelse for vores frivillige - tak for det!

Vi værdsætter de frivillige

Uden de frivilliges kæmpe arbejdsindsats kunne vi ikke skabe en familiefest med fodbold, børnezone og fanklub på Hillerød stadion / Secma Ground.

Vi vil brande navnet “Hillerød Fodbold Elite” med det formål at øge kendskabsgraden til Hillerød Fodbold Elite blandt Hillerød kommunes indbyggere, så alle kan mødes om sport og hygge. Det er derfor vi kalder os #SlotsbyensHold

Udover vores taknemmelige og et hyggelige fællesskab, tilbyder vi

Sommerfest

Gave ved 5, 10 og 20 kampe

Løbende events

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Karina Larsen tlf. 3117 5393 

KARINA LARSEN

TLF: 3117 5393

TEAM manager