EN EJERKREDS DER FOKUSERER PÅ HJERTEBLOD FREMFOR PROFIT

Jeg har været aktiv spiller i klubben siden 2012, og har derigennem fået et stort hjerte for Hillerød Fodbold og personerne omkring klubben, og er overbevist om at vi sammen kan løfte kendskabsgraden til, og respekten for Hillerød Fodbold, til et nyt niveau.

Jeg vil gerne ”give noget tilbage til fodbolden”, som har været med til at forme mig som person. Det være sig sociale kompetencer og lederevner, kombineret med egenskaber som passion, dedikation, motivation, koncentration og ikke mindst vindermentalitet.

Jesper 
Lolk-Nielsen

Investor og bestyrelsesformand

Jeg har engageret mig i Hillerød Fodbold Elite A/S fordi en stor del af mit fodboldliv har været som spiller og old boys/veteran“træner” på Hillerød Stadion. Jeg tror på, at mine kompetencer, min lokale forankring og internationale netværk kan bidrage til den positive rejse som Hillerød Fodbold allerede er på.

Jeg glæder mig meget til at udvikle de rammer og den klub DNA, som mange frivillige klubhjerter har skabt, og ikke mindst skabe endnu bedre betingelser for spillerne, så de kan udvikle spillet og holdet, til glæde for alle fodboldelskere i Hillerød og omegn. 

Mine ambitioner er at se Hillerød Fodbold i 1. division og samtidigt  skabe en klubkultur og et engagement, som er med til at placere Hillerød Kommune på fodboldlandkortet. 

Morten
 Frederiksen

Investor og bestyrelsesmedlem

Erhvervsaktiv som revisor i Hillerød i ca. 40 år og er en del af byen. Medejer af Dansk Revision og har der igennem været sponsor i Hillerød Fodbold

Ud over penge mener jeg at jeg kan bidrage selskabet med en del erfaring fra byens og Nordsjællands erhvervsliv.

Peter Jørgensen

Investor og bestyrelsesmedlem

Hillerød is my Danish hometown and I love and know Hillerød almost as well as my home in the USA

I love Hillerød Fodbold. The Team is extremely talented and has tremendous potential. Coaching staff is well respected and has proven results in just 12 months
Excited by the partnership of HFE, Hilllerød Fodbold & Hillerød Kommune.

We have a great potential for growth, expansion and continued success is significant. This is my opportunity to repay the Hillerød community and the sport which has given me so much.

Ray 
Compagna

Investor og bestyrelsesmedlem

Jeg skylder meget til fodbolden og i særdeleshed til Hillerød Fodbold. Med Hillerød Fodbold Elite A/S får jeg som lille investor og bestyrelsesmedlem muligheden for at give noget tilbage.

Det er mit håb, og det jeg vil arbejde for, er at Hillerød Fodbold Elite A/S kan være med til at løfte fodbolden og interessen for fodbolden i Hillerød til gavn for både vores elitemiljø, men så sandelig også vores bredde og ungdomsmiljø.

Esben Skjernov

Investor og bestyrelsesmedlem

Niels Johansen,
Gloværdig karriere i Skævinge Boldklub

Henrik Pedersen,
Gloværdig karriere i Skævinge Boldklub

Peter Toyberg,
Gloværdig karriere i Gadevang IF

Kenneth Nielsen,
Gloværdig karriere i FIF Hillerød

Niels Ole Jensen,
Gloværdig karriere i Alsønderup IF

Peter Hansen,
Gloværdig karriere i Fredensborg Boldklub

Claus Løvgreen,
Gloværdig karriere i KBK Boldklub Hillerød

Carsten Larsen,
Gloværdig karriere i Svaneke Boldklub

Thomas Elong,
Gloværdig karriere ukendt       

Vi var ikke tvivl om, at dette projekt skulle have vores økonomiske opbakning, for personer med visioner og tilhørende ressourcer er der ikke nok af i vores by. 

Så når de endelig er der, synes vi i allerhøjeste grad at der skal bakkes 100 % op, da vi er af den klare overbevisning at idrætten såvel eliten som bredden, er til stor gavn for os alle i Hillerød Kommune.

Vi er et hold af 10 lokale investorer i Team Red Performance Hillerød, hvor grundlaget er at udvikle og fremme elitesport af enhver art i Kommunen – og specielt dette projekt.

Team Red Performance

Investorgruppe med 1 bestyrelsesmedlem