Tung start på sæsonen

Jackie sætter ord på den svære start på sæsonen

Efter 4 kampe er Slotsbyens drenge stadigvæk ikke kommet på tavlen i årets NordicBet Liga. Fredag aften var det tæt på at lykkedes da holdet førte 2-1 til vi ramte dommerens tillægstid. FC Fredericia gjorde det onde ved os og scorede 2 hurtige mål, som resulterede i et bittert 3-2 nederlag.

Vi har lørdag formiddag fanget vores direktør Jackie Rasmussen til en snak om den svære start:

 

Hvordan ser du på den start vi har fået?

“Jeg føler med holdet, staben og dem der følger os. Det var og er stadig en hård en at sluge med henblik på resultatet i går. Vi spiller ikke 100% op til vores niveau, men formår trods alt at arbejde os tilbage efter et lidt tyndt straffe, og komme foran. Lige nu er vi et sted hvor de små ting ikke går vores vej, det vender ved at vi fortsat tror på tingene”.

”Jeg ved jo godt at alle forventer at vi rykker ned, nogen håber det måske endda. Jeg kommer ikke til at sidde og finde undskyldninger frem, for vi kan kun se fremad. De 4 første kampe er meget forskellige – den første udvikler sig på en måde så vi ikke kan kontrollere den grundet en tidlig udvisning. Kolding kampen synes jeg vi fortjener et point, uden at spille en prangende kamp.
Hobro kampen er vi klart det bedste hold, men må erkende at vi ikke var skarpe nok og mangler måske lidt marginaler.
Og endelig kampen fredag aften, der kunne vi godt have taget point med hjem på en svær udebane”

“Vi har de midler vi har og dem forsøger vi at få maksimalt ud af. Sidste år var vi i en lignende situation, dog synes jeg vi er bedre spillemæssigt med lige nu. Jeg tror på de mennesker jeg har omkring mig, og så vender tingene når vi løser det i fællesskab.

Kan du forstå at der er fans der er nervøse?

”Det korte svar er JA! Men vi kigger på præstationerne og evaluere på hvordan vi omsætter tætte kampe, og gode præstationer til sejre. Vi har præsteret helt vildt over en årrække, og vi er ikke færdige med at tage skridt fremad. En ting er at kigge på et resultat og konkludere på det uden at kende til fakta – en anden ting er at kunne se udviklingen og være i stand til at vurdere om der er fremgang. Jeg fokuserer udelukkende på at vi er i fremgang spillemæssigt, så kommer resultaterne også”.

Næste kamp for Slotsbyens Hold, er lørdag d. 19 august når vi tager imod Vendsyssel FF kl. 13.00 på Right To Dream Park.
Kom og støt holdet i jagten på den første sejr i sæsonen!

Køb din billet her:

Billetsalg HFE vs. Vendsyssel FF

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy