Rigtig godt nytår til jer alle!

Der har været mange oplevelser i det forgangne år som vi Hillerød Fodbold Elite kan kigge tilbage på med glæde....

Mens 2023 rinder ud er vi klar til at byde 2024 velkommen. Der har været mange oplevelser i det forgangne år som vi Hillerød Fodbold Elite kan kigge tilbage på med glæde. Året har budt på mange nedslagspunkter som vi har talt med ledelsen omkring.

 

Vores bestyrelsesformand Jesper Lolk-Nielsen havde dette og sige om året.

“Det er med en stor portion stolthed at vi slutter 2023 som Sjællands bedste NordicBet Liga hold, det var der ikke mange der havde spået om for bare 1 år siden. Vi har i den grad sat Hillerød på fodboldlandkortet, men samtidig er vi også meget ydmyge omkring vores setup, og ved det kræver benhårdt arbejde at bevare vores plads i denne række. Jeg synes jo stadig at vores projekt bedst kan beskrives med humlebi citatet ”den ved ikke den ikke kan flyve, derfor flyver den…”. Jeg glæder mig over den store opbakning vi har fra vores partnere og fans. Vi kigger ind i et spændende 2024 hvor vi bl.a. håber på en positiv afklaring omkring opgradering af vores stadion, så vi igen kan spille vores hjemmekampe i Hillerød”

 

Klubbens direktør Jackie Liljedahl Rasmussen fortsætter

“Året er gået stærkt, der er sket utrolig mange ting i vores lille projekt. Det er svært at nævne få ting, da der er rigtig mange oplevelser i dagligdagen som kunne nævnes. Hvis jeg skal tage nogle ting ud vil jeg selvfølgelig nævne da vi sikrede endnu en sæson i NordicBet Ligaen, det betød rigtig meget for mange mennesker at vi beviste vi var dygtige nok til at være med. Det at vi fik en sejr i Helsingør på 6-1 står også som en lille milepæl for mig da vi i mange år har kæmpet med at vinde over dem i de lokalopgør vi har spillet. Og sidst men ikke mindst, er jeg utrolig stolt over udviklingen kommercielt – som virkelig har taget fart i 2023. Vækst i partnere, højere omsætning, øget deltagelse på netværksmøder, prematch osv. gør at vi kan tage næste skridt i 2024. Så jeg er grundlæggende ekstremt tilfreds med den udvikling vi rent sportsligt og kommercielt har været igennem”.

 

Der skal lyde en stor tak til vores partnere, fans, frivillige og alle dem der følger os i det daglige. Vi får brug for jer når vi går et spændende 2024 i møde hvor vi endnu engang vil jagte nye højde sammen med jer.

Vi ønsker jer alle et rigtig godt nytår og håber at i kommer godt ind i 2024.

Relaterede nyheder

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy