SLOTSBYENSHOLD AKTIE

Støt Slotsbyenshold – Køb en aktie

Hillerød Fodbold Elite har på få år taget turen fra serie 2 til NordicBet ligaen.
En utrolig bedrift der er blevet båret igennem af en fantastisk indsats fra spillere, trænere, staben, klubben, frivillige 
– og selvfølgelig hele byen.  

Nu har du mulighed for at bakke op om vores fælles mål om at etablere vores bedste herrehold blandt Danmarks 24 bedste. Køb en Slotsbyenshold Aktie og vis din støtte til holdet, klubben og byen.

MobilePay

Nr: 352335
Skriv:  email og navn

Hvad er en Slotsbyenshold Aktie?

Vi har valgt at kalde denne støttemulighed for en Slotsbyenshold Aktie. Selv om den ikke giver nogen juridisk indflydelse på klubben, er det en konkret måde at vise sin støtte til holdet på – og få en stor ‘aktie’ i holdets fortsatte mulighed for succes.

Hver Slotsbyenshold Aktie koster 1.000 kr og du må købe så mange du har lyst til. For hver købt aktie viser du holdet at du står bag dem. 

 

Der bliver kun udbudt 500 aktier per emission.

Hvad skal pengene bruges til?

Pengene fra den første emission skal bruges til at skabe de bedste betingelser for Hillerød Fodbold Elite, således at holdet kan etablere sig i toppen af dansk fodbold.

Sådan køber du din Slotsbyenshold Aktie

En Slotsbyenshold Aktie koster 1.000,- kr. og kan købes ved indbetaling via enten bankoverførsel eller mobilepay.

Du indbetaler derfor 1.000,- kr. pr. aktie du ønsker at investere i – altså eksempelvis 5000,- kr. hvis du ønsker at investere i fem aktier.

Du bedes mærke din overførsel ’Slotsbyenshold Aktie’ samt skrive din email og navn, så vi kan kontakte dig vedrørende din investering og sende dig din fysiske aktie der beviser at du har skrevet dig på holdkortet til holdets fremtid.

MobilePay

Nr: 352335
Skriv:  email og navn

BANKOVERfØRSEL

Konto nr: 0748312420

Reg nr: 2559
Skriv: “slotsbyenshold aktie” samt email og navn