I dag kan vi med glæde offentliggøre endnu en forstærkning til vores offensive linje. Vi er glade for at kunne præsentere Adrian Justinussen, som har underskrevet en 2-årig aftale.

Den 25-årige angriber kommer til klubben efter flere imponerende sæsoner hos HB Tórshavn, hvor han har bidraget med 100 mål og 44 assist i både den færøske række og i diverse UEFA klubturneringer. Adrian har trænet med i nogle uger og i vores sejr over Avarta, blev han noteret for sit første mål i klubben.

Adm. Direktør Jackie Rasmussen glæder sig over, at det lykkedes at tiltrække den målfarlige profil til klubben og udtaler:

”Vi er meget tilfredse med tilgangen af Adrian, og jeg forventer, at han bliver en klar forstærkning af vores nuværende hold. Vi har ledt efter en erstatning for Matin Al-Atlassi og Ahmed Hassan, som forlod os her i vintervinduet – og med Adrian har vi fået en dygtig spiller, som vi har fulgt nøje over længere tid. Hans højre fod er imponerende, og jeg ser frem til at se ham udfolde sit talent i NordicBet Ligaen for os. Hvis Adrian når det niveau, vi ved han besidder, vil han kunne være et attraktivt salgsobjekt for Hillerød Fodbold Elite. Jeg forventer meget af ham, og jeg er glad for, at han nu er en del af vores trup.”

Relaterede nyheder

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Rigtig godt nytår til jer alle!

Der har været mange oplevelser i det forgangne år som vi Hillerød Fodbold Elite kan kigge tilbage på med glæde....

Er du vores nye Head of Medical?

Til NordicBet Liga holdet søger vi en unik fysioterapeut til en sjældent udbudt stilling som Head of Medical.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Sønderjyske Fodbold18133242
2    AaB18125141
3    Hobro IK18101731
4    Vendsyssel FF1894531
5    FC Fredericia1886430
6    Kolding IF1881925
7    Ac Horsens1873824
8    Hillerød Fodbold1865723
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy