Vi er stolte over at kunne fortælle, at Skousen Hillerød har valgt at sætte sin signatur på endnu en aftale med Hillerød Fodbold Elite, hvor de opgraderer deres partnerskab til Slotspartner VIP.

Benjamin Lundsgaard Jensen, indehaver af Skousen Hillerød, glæder sig over aftalen og udtaler:

I Skousen Hillerød sætter vi en kæmpe ære i at kunne bidrage til vores lokalsamfund. Noget af det vi går allermest op i er at bidrage på en måde, så vi kan få løftet mulighederne for både børn og voksne og gerne på alle ambitionsniveauer, det vil sige for eliten og for dem der ønsker at dyrke noget sport for hyggens skyld.”

Benjamin fortsætter:

Netop derfor er det for os en no-brainer, at kunne meddele, at vi har forlænget vores samarbejde med Hillerød Fodbold Elite. Vi glæder os til at fortsætte det fantastiske samarbejde.

Hos Hillerød Fodbold Elite ser vi Skousen Hillerød som en stærk samarbejdspartner. Skousen Hillerød er meget synlige på stadion og deltager aktivt i kampagner, netværk m.m. Vi glæder os til at at kunne fortsætte rejsen og udvikle det gode samarbejde.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold støtter initiativ til Danmarksindsamlingen

Studerende fra Tietgenskolen kontaktede os I forbindelse med et uddannelsesforløb, hvor de har gjort en aktiv indsats, for at samle penge ind til Danmarksindsamlingen 2023.   

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

NEDERLAG TIL LYNGBY I MARATHON KAMP

Lørdag middag skulle Slotsbyens hold endnu en gang i aktion i årets 3. træningskamp. Lørdagens modstander var Superligamandskabet fra Lyngby Boldklub.

Hillerød Fodbold henter landsholdsholdspiller

Hillerød Fodbold henter den rutinerede afghanske landsholdsmålmand Ovays Azizi. Den snart 31-årige målmand kommer til Hillerød Fodbold efter et ophold hos det svenske hold FC Rosengård.

Hillerød Fodbold sejrede i træningsopgør efter fantom start

Hillerød Fodbold sejrede 1-3 i lørdagens træningskamp mod Vanløse efter en hæsblæsende start fra det orange mandskab.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 17 12 1 4 37
2    Hvidovre IF 17 10 3 4 33
3    Næstved BK 17 8 7 2 31
4    Vendsyssel FF 17 9 3 5 30
5    FC Helsingør 17 9 1 7 28
6    SønderjyskE 17 8 3 6 27
7    HB Køge 17 6 3 8 21
8    Hillerød Fodbold 16 6 2 8 20