Mathias Kisum har sat sin signatur på en aftale, som nu løber frem til vinteren 2024.

Direktør Jackie Rasmussen udtaler om forlængelsen:

Personligt er jeg utrolig glad for, at vi får glæde at Kisums kvaliteter de næste 2 år. Han har sammen med resten af holdet udviklet sig ind i rækken og jeg ved at vi kommer til at se endnu mere fra ham. Vi ønsker generelt at holde på vores spillere og udvikle videre på det vi har gang i – Kisum er meget professionel i hans tilgang og han har tårnhøje ambitioner. Vi er også meget ambitiøse på hans vegne, og hvis han tager det næste skridt, så tror jeg på, at superligaklubberne henvender sig inden de to år er gået. Vi er spændte og ser frem til at arbejde videre med Kisum.”

Også hovedpersonen selv, Mathias Kisum er glad for, at han fortsat skal trække i den orange trøje:

Jeg har valgt at forlænge min aftale med Hillerød Fodbold Elite, fordi jeg har været utrolig glad for de første 6 måneder af min tid her i klubben. Jeg synes, vi har gang i et rigtig spændene projekt, som jeg gerne vil være en del af. Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget som fodboldspiller og tror på, at vi som hold går en meget spændende tid i møde.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy