Fredag aften sparkede Slotsbyens drenge forårssæsonen i gang med noget af et festfyrværkeri i Hjørring. En kamp der havde lidt af det hele, og endte med et enkelt point til begge hold.

Vores sportsdirektør Jackie Rasmussen har sat nogle ord på oplevelsen.

 

“Det var en tur der havde det hele, forsinket ankomst grundet politikontrol, vind, regn, dårlig bane, 3 føringer og et mål i 6 overtidsminut. Det ærgrer mig at vi ikke formår at holde fast i vores føringer – men det må vi arbejde med. Jeg vælger at tage det positive med, vi laver 4 mål i Hjørring mod en bejler til top 3 og dominere 1 halvleg på en ekstremt svær og tung bane.

2 halvleg bliver mere fysisk og Vendsyssel er et stærkt hold, de formår at trykke os – men jeg er meget tilfreds med at vi alligevel får sat kniven ind når vi får mulighederne.”

 

I fredagens kamp blev der debut til Adrian Justinussen der noterede sig for sit første officielle mål og Marco Bruhn der fik de sidste minutter. Kampen bød på 4 forskellige målscorere. Jonathan, Witt, Markus Bay, Adrian Justinussen og Sebastian Pingel.

 

“Adrian leverede et kolossalt løbearbejde i en svær kamp, han har nogle gode sekvenser og får også lavet et godt mål – hvor hele opspillet er på meget højt niveau. Marco kom ind i en heksekedel og var med til at sikre os 1 point, det var fedt at få de nye i spil, men jeg må også rose vores sammenhold på banen, der bliver virkelig arbejdet i bund. Witt og Gregers skulle forholde sig til mange ting og spiller en stor kamp i forsvaret hvor Vendsyssel bringer ekstrem fysik. Vores offensiv ser skarp ud og det er klart at vi skal fokusere på at minimere antallet af indkasserede mål. Her har vi tidligere i sæsonen været stærke, så det skal vi finde frem igen“, sluttede Jackie.

 

Nu venter der et lokalbrag når FC Helsingør kommer på besøg i Right To Dream Park fredag d. 1 marts kl. 19.00. En kamp hvor vi håber at Slotsbyens drenge får en massiv opbakning i jagten på sejr. Køb din billet på dette link – Billetsalg Hillerød Fodbold Elite – FC Helsingør

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy