Kære alle der følger Hillerød Fodbold,

Julen nærmer sig med hastige skridt, de sidste indkøb skal klares og Juleferien står for døren (for nogen), inden nytåret venter.

2022 har været fyldt med nedslagspunkter for vores kære fodboldklub, her kommer mine 2 største øjeblikke:

  • 1 februar så Hillerød Fodbold Elite A/S for første gang dagens lys. Det var resultatet af gode forhandlinger mellem vores nye ejerkreds med Jesper Lolk-Nielsen i spidsen, og foreningens bestyrelse. Licensen til at drive Hillerød Fodbolds bedste herresenior hold ligger nu i selskabet, som er sammensat af lokale kræfter med et stort hjerte for klubben. Jeg vil gerne sende en stor tak til alle medlemmer af den nye bestyrelse, som kæmper videre for at sikrer den fortsatte succes. I samme ombæring vil jeg også gerne sige tak til Hillerød Fodbold med Simone Rich i spidsen for at være en stærk samarbejdspartner i det daglige, jeg ser frem til at vi i 2023 bliver endnu stærkere sammen.

 

  • 4 juni bookede vi billetten til NordicBet Ligaen. Det er en bedrift jeg for altid vil huske tilbage på med glæde. Omgivet af vores fantastiske fans, så klarede vi skærene og kunne sammen med partnere, tilskuere, frivillige og moderklubben fejrer det største resultat nogensinde i klubbens lange historie.

 

Vi har sammen med jer udviklet os enormt, det er dejligt at se spillerne blive mere og mere kendte i bybilledet. Det starter internt, hvor vi i samarbejde med Hillerød Fodbold har iværksat tiltag, så vi spiller hinanden bedre. Vi vil fortsætte vores udvikling over de kommende år, som vi ser meget frem til sammen med jer.

Jeres støtte er mere betydende end i kan forestille jer. I et marked som er udfordret, sætter vi høj pris på alle jer der kommer på stadion, eller eks. køber vores merchandise. Det er ting, der gør, at vi sammen kan drømme endnu større. Vi har også iværksat muligheden for at købe Slotsbyens Aktier, og her kan du også være med til at realisere vores mål og drømme. Vi glæder os til igen at byde jer velkommen på Secma Ground i 2023.

Til slut vil jeg ønsker jer alle en glædelig jul med jeres familier.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold støtter initiativ til Danmarksindsamlingen

Studerende fra Tietgenskolen kontaktede os I forbindelse med et uddannelsesforløb, hvor de har gjort en aktiv indsats, for at samle penge ind til Danmarksindsamlingen 2023.   

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

NEDERLAG TIL LYNGBY I MARATHON KAMP

Lørdag middag skulle Slotsbyens hold endnu en gang i aktion i årets 3. træningskamp. Lørdagens modstander var Superligamandskabet fra Lyngby Boldklub.

Hillerød Fodbold henter landsholdsholdspiller

Hillerød Fodbold henter den rutinerede afghanske landsholdsmålmand Ovays Azizi. Den snart 31-årige målmand kommer til Hillerød Fodbold efter et ophold hos det svenske hold FC Rosengård.

Hillerød Fodbold sejrede i træningsopgør efter fantom start

Hillerød Fodbold sejrede 1-3 i lørdagens træningskamp mod Vanløse efter en hæsblæsende start fra det orange mandskab.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 17 12 1 4 37
2    Hvidovre IF 17 10 3 4 33
3    Næstved BK 17 8 7 2 31
4    Vendsyssel FF 17 9 3 5 30
5    FC Helsingør 17 9 1 7 28
6    SønderjyskE 17 8 3 6 27
7    HB Køge 17 6 3 8 21
8    Hillerød Fodbold 16 6 2 8 20