Hillerød Fodbold sejrede i træningsopgør efter fantom start

Hillerød Fodbold sejrede 1-3 i lørdagens træningskamp mod Vanløse efter en hæsblæsende start fra det orange mandskab.

I lørdagens træningskamp blev der spilletid til mange spillere. Manager Christian Lønstrup startede med følgende 11 spillere:

Hjalte Dalsgaard, Simon Sharif, Lucas Bøje, Danilo Babovic, tilbagevendte Gregers Arndal, nytilkomne Hamid El Idrissi, Marinus Due Grandt, Berzan Kucukyildiz, Matin AL-Atlassi, Mathias Kisum og på toppen Frederik Christensen.

Slotsbyenshold startede som lyn og torden og efter blot 12 spillede minutter var de orange klædte foran hele 0-3 mod et sagesløst Vanløse mandskab. Målene blev leveret af:

4′ til 0-1: Frederik Christensen sponseret af Selskov Elektric
5′ til 0-2: Mathias Kisum sponseret af Skousen Hillerød
12′ til 0-3: Marinus Due Grandt sponseret af Selskov Elektric

I pausen blev der så at sige foretaget en kædeudskiftning, så også Benjamin, Mads, Minor, Nicolai, Schmidt, Mohr, Dhaflaoui, Essam og Justin fik minutter i benene i opgøret.

Efter kampen var Manager Christian Lønstrup meget tilfreds med opgørets start og generelt hele 1. halvleg, hvor Hillerød mandskabet dikterede spillet. 2. halvleg blev en mere rodet affære, hvor det lykkedes Vanløse at reducere til kampens slutresultat 1-3. Manager Lønstrup glædet sig efter kampen over, at mange spillere fik vist sig frem og fik nogle kilometer i benene. Til slut fremhæver han Berzan, Matin og Danilo der leverede en god og koncentreret indsat i kampen.

Næste gang Slotsbyenshold skal i aktion er på lørdag, når de gæster Superliga mandskabet fra Lyngby BK.

Forårssæsonen starter den 11. februar kl. 13.00, når Hobro IK gæster os (på Helsingør Stadion) i den udskudte kamp fra efteråret. Køb allerede nu din billet her.