Hillerød Fodbold henter landsholdsholdspiller

Hillerød Fodbold henter den rutinerede afghanske landsholdsmålmand Ovays Azizi. Den snart 31-årige målmand kommer til Hillerød Fodbold efter et ophold hos det svenske hold FC Rosengård.

Hillerød Fodbold henter den rutinerede afghanske landsholdsmålmand Ovays Azizi. Den snart 31-årige målmand kommer til Hillerød Fodbold efter et ophold hos det svenske hold FC Rosengård. Ovays er noteret for 65 landskampe for det afghanske landshold og har indgået en kontrakt med Hillerød Fodbold, som løber frem til 30. juni 2023.

Vi er glade for at kunne tilknytte Ovays Azizi til vores trup. Vi har været på jagt efter en målmand mere efter Rasmus Lyng stoppede ved årsskiftet og Thomas Gall endnu ikke er sin skade kvit,” fortæller Manager Christian Lønstrup og fortsætter:

Med Ovays får vi noget rutine og kvalitet ind på holdet, som kan bidrage positivt til vores udvikling. Ovays har prøvet meget i sin karriere, især med det afghanske landshold, som vi kan drage nytte af, når tingene spidser til.”

Ovays Azizi er begejstret for sit skifte og glæder sig til at komme i gang:

Jeg har fulgt Hillerød Fodbold fra sidelinjen et godt stykke tid og jeg er meget imponeret over det, som klubben og holdet har leveret. Efter min samtale med Løns (red. Christian Lønstrup) var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle være med på rejsen. Mine og klubbens ambitioner er det perfekte match, og jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring til holdet,” siger Ovays.

Som fodboldmålmand er jeg meget energisk og passioneret. Jeg kommer til at bidrage med mit store overblik og samtidig er jeg ikke bange for at dirigere med mit forsvar. Jeg håber, at jeg med min erfaring kan være med til at skabe stabilitet og ro omkring keeperpositionen,” fortæller Ovays afslutningsvis.

Ovays Azizi er født i Afghanistan, men kom til Danmark med sin familie tilbage i 2000. Ved siden af sit erhverv som fodboldmålmand i Hillerød Fodbold arbejder Ovays som ergoterapeut i København, hvor han også er bosiddende med sin kone.

Ovays Azizi bliver sammen med resten af truppens målmænd sponseret af DJ-MG.

Relaterede nyheder

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy