Hillerød Fodbold indkasserer 2. nederlag i kvalifikationsspillet

HB Køge fik en omstilling, som Mike Jensen udnyttede og bragte hjemmeholdet foran til slutresultatet 2-0.

I dag skulle Hillerød Fodbold forsøge at følge op på sidste weekends flotte 2-0 sejr mod Nykøbing FC. Dagens modstander var HB Køge, som Hillerød formåede at slå 0-1 på hovedstød af Gregers Arndal-Lauritzen 3 minutter inde i overtiden, da holdet var på besøg i marts måned.

I 1. halvleg startede de orangeklædte ud med at sidde på spillet, men som kampen skred frem kom HB Køge mere og mere i teten. HB Køge var det hold, som kom tættest på en scoring, men 1. halvleg forblev målløs. Kort inden halvlegens slutfløjt måtte Nicklas Bjerre Schmidt desværre udgå med en skade.

HB Køge kom bedst ud til 2. halvleg og det begyndte hurtigt at brænde på i Hillerød Fodbolds målende. Kun 5 minutter skulle der gå, før Yousef Salach kunne bringe hjemmeholdet foran 1-0. I den efterfølgende periode fortsatte HB Køge jagten på en 2-0 føring, hvilket fik Manager Christian Lønstrup til at foretage indskiftninger af Jonas Hemmingshøj og Lucas Bøje-Larsen. Langsomt begyndte spillet at vende og Hillerød mandskabet kom tættere på en udligning. I jagten på en udligning blev bolden tabt på midten og HB Køge fik en omstilling, som Mike Jensen udnyttede og bragte hjemmeholdet foran til slutresultatet 2-0.

Indskiftninger for Hillerød Fodbold:

42’ Hamid El Idrissi (Nicklas Bjerre Schmidt)
57’ Jonas Hemmingshøj (Matin Al-Atlassi)
58’ Lucas Bøje-Larsen (Devrim Sahin)
80’ Rasmus Minor (Youssef Dhaflaoui)
80’ Mads-Emil Langberg (Danilo Babovic)

Advarsler:

30’ Danilo Babovic
30’ Zean Dalugge (HB Køge)
67’ Marinus Due Grandt

Næste kamp i kvalifikationsspillet er lørdag den 29. april, når Slotsbyens hold tager imod FC Fredericia på Secma Ground kl. 14.00.