23 årige Marinus Due Grandt har sat sin signatur på en ny aftale, som løber frem til sommeren 2026. Marinus er ægte Hillerød Fodbold dreng, som har trådt sine barnesko i klubben. Han er del af grundstammen på vores NordicBet Ligahold og i seneste hjemmekamp blev han kåret som Man of the Match efter hans flotte mål til 1-0. For os i Hillerød Fodbold, så er det altid ekstra stort, når en af vores egne spillere vælger at forlænge med klubben.

Direktør Jackie Rasmussen udtaler om forlængelsen:

Som et led i vores strategi om at fortsætte med at styrke den stamme af spillere, der har leveret store resultater i denne sæson, er dette en stor dag for os. Marinus har siden han trådte ind i truppen, som 16 årig, taget enorme skridt. Det har været og er stadig en fornøjelse at se hans udvikling, som fortsætter i den retning, vi havde håbet,” forklarer Jackie og fortsætter:

Marinus har udviklet sig til at være en fast del af holdet og hans kvaliteter er åbenlyse – fremtiden for ham er lys og målet er, at vi på sigt skal sælge ham til en større klub. Jeg er sikker på, at mange klubber kommer til at være interesseret i ham, men for nu er vi lykkelige for, at han skal fortsætte denne rejse med os. Marinus er Hillerød dreng og et bevis på, at vi i byen har mulighed for at udvikle talenter til højeste niveau – det er en blåstempling af det ungdomsarbejde, der laves.

Manager Christian Lønstrup stemmer i og fortæller:

Det er med stor glæde, at vi kan meddele nyheden om kontraktforlængelsen af en vores “egne.” Marinus har valgt at fortsætte hans fantastiske rejse og udvikling i Hillerød Fodbold – og vi håber, at Marinus vil blive ved med at bidrage positivt til klubbens fortsatte succes.

Hovedpersonen selv ser ligeledes frem til de næste 3 år i klubben:

Jeg er super glad for at kunne forlænge med Hillerød Fodbold. Jeg har været en del af førsteholdet siden Danmarksserien og det er en helt utrolig rejse, vi har været på siden. Jeg tror på det projekt, som Hillerød har gang i og jeg håber derfor ikke på, at rejsen ender her. Klubben har været igennem en utrolig udvikling og jeg tror på at denne udvikling vil forsætte, så vi derfor kan nå nye højder sammen,” fortæller Marinus afslutningsvis.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy