Berzan Kucukyildiz kom til Hillerød Fodbold Elite fra HIK i sommers og har på sin korte tid udviklet sig til at være en profil på holdet. Det er derfor en stor glæde for os, at vi nu har forlænget Berzan Kucukyildizs aftale frem til sommeren 2024.

Vores direktør Jackie Rasmussen har sat på forlængelsen:

Berzan har siden sin ankomst gjort et kæmpe indtryk på os i Hillerød. Hans vindermentalitet, gode humør og passion for projektet har skinnet igennem i de præstationer, som han har leveret på banen i efterårets kampe. Han er blevet en populær spiller for vores publikum og unge spillere, fordi han giver så meget af sig selv. Vi er naturligvis sindssygt glade for at Berzan skal være med til at fortsætte den udvikling, som vi er igennem, og jeg er helt sikkert på, at han sammen med resten af truppen kan udvikle sig yderligere hos os”.

Berzan var heller ikke i tvivl, da muligheden bød sig for at forlænge med Hillerød Fodbold Elite.

Jeg er meget glad for at være i Hillerød Fodbold Elite og være en del af den gruppe, der er samlet her. Vi leverer flotte resultater og jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling sammen med holdet. Jeg er imponeret over den store opbakning både jeg og holdet møder fra klubbens partnere og fans.

 

 

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy