Ny kvinde på holdet i den kommercielle sektor

Pr. 1. november er der et nyt ansigt at finde i Hillerød Fodbold Elites kommercielle sektor. Cecilie Gabriel er vores nye Event og Marketingkoordinator, der skal være med til at sikre klubbens fortsatte udvikling.

Cecilie Gabriel kommer til Hillerød Fodbold Elite efter flere års ansættelse i håndboldligaklubben Fredericia Håndboldklub. Hun kommer bl.a. til at arbejde med udviklingen af vores events, så vi i fremtiden kommer til at skabe endnu flere og endnu større oplevelser for vores mange tilskuere.

Ligeledes skal Cecilie supportere klubbens mange partnere og udvikle vores kommercielle tilstedeværelse på digitale medier.

Selv siger Cecilie om opstarten:
”Siden jeg blev præsenteret for projektet, har jeg glædet mig til at starte. Klubben er inde i en fantastisk udvikling både sportsligt og kommercielt, og den rejse glæder jeg mig til at blive en del af. Det er tydeligt at mærke, at alle i Hillerød Fodbold Elite brænder for klubben og arbejder benhårdt for, at projektet skal få succes.”

Cecilie fortsætter:

”Jeg kommer fra en lignende stilling i Fredericia Håndboldklub og jeg glæder mig til at kunne bidrage med min viden og erfaringer derfra. Hillerød Fodbold Elite har et stort potentiale, som jeg håber, at jeg kan være med til at udfolde.”

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy