𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Slotsbyens Netværk vokser uge efter uge, og støtten til Slotsbyens drenge på banen er kun blevet større! Det er med stolthed at Piet Hemmingsen fra Selskov Elektric, kan se sin barndomsklub lige nu være Sjællands 6 bedste fodboldhold!

 

Jeg voksede op i baghaven af Hillerød Stadion, så det har altid føltes som en naturlig del af mit barndomshjem. I flere årtier boede jeg ved siden af stadion og spillede selv i Hillerød, hvilket har skabt utallige minder for livet i disse unikke omgivelser”. Udtaler Piet Hemmingsen og forsætter:

 

Derfor føler jeg en dyb forbindelse til klubben, og det er grunden til, at det ligger mig naturligt at være partner i Hillerød Fodbold Elite. Jeg har nu været partner i over 10 år, og det fylder mig med stolthed at se den utrolige udvikling, som klubben har gennemgået – fra at spille i serie 2 til nu at være blandt de 6 bedste hold på Sjælland.

Klubben har også formået at opbygge et fantastisk netværk, hvilket har skabt venskaber og forbindelser til en lang række kunder, som jeg aldrig ville have haft uden dette fællesskab. At se et projekt, som jeg har været en del af siden barndommen, vokse og blomstre på denne måde, er nærmest som en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg er dybt stolt over at være en del af dette

Relaterede nyheder

WTC LAVEDE ASSISTEN!

WTC advokaterne sikrede med assistance til salget af Adam Ahmad & Sebastian Pingel

SEBASTIAN PINGEL ER SOLGT TIL AC HORSENS

NordicBet Ligaens topscorer rykker efter en enkelt sæson til den tidligere Superliga klub AC Horsens.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy