SEBASTIAN PINGEL ER SOLGT TIL AC HORSENS

NordicBet Ligaens topscorer rykker efter en enkelt sæson til den tidligere Superliga klub AC Horsens.

HFE kan nu notere sig for sit andet salg i historien. Onsdag har Hillerød Fodbold Elite A/S nemlig solgt topscorer Sebastian Pingel til AC Horsens, der har aktiveret angriberens frikøbsklausul, der gør ham til klubbens største salg. HFE´s direktør Jackie Rasmussen har sat ord på salget.

 

Vi er naturligvis kede af at miste Pingel, som i den grad har sat sit aftryk i vores klub og by. Efter gode snakke med Pingels bagland og AC Horsens kom vi på plads med aftalen, og da AC Horsens aktiverede Pingels klausul, var det ikke mere at gøre for os. Vi kan nu notere os vores andet salg på under en måned – og det skal vi naturligvis være stolte af. Jeg ønsker Pingel alt det bedste i fremtiden – bare ikke mod os”, sagde Jackie Rasmussen med et smil og fortsatte.

Det betyder at vi nu kommer til at være aktive i transfervinduet – vi har forberedt os på denne situation, og heldigvis er vi et sted hvor mange spillere kan se værdien i at komme til Hillerød og være en del af det projekt vi har gang i. Pingel blev topscorer i Hillerød – så jeg forestiller mig at vi finder den næste topscorer og det vil vi arbejde intensivt på den kommende tid. Når nogen stopper, stepper andre op – vi har en meget ung Marco Bruhn der passende kan vise sit enorme potentiale. Vi har mange strenge at spille på og vi må se hvor vi står efter transfervinduet – men truppen er enormt stærk”.

 

Sebastian Pingel var derfor ikke med i truppen i onsdagens 3-0 sejr over Lyngby BK. Målene blev sat ind af Tobias Arndal, Adrian Justinussen & Donovan Bagou der viser sig frem i denne uge.

Sidste test for Slotsbyens Hold er søndag d. 14 juli kl. 11.00 på Secma Ground, inden det søndag d. 21 juli går løs i NordicBet Ligaen.

Relaterede nyheder

WTC LAVEDE ASSISTEN!

WTC advokaterne sikrede med assistance til salget af Adam Ahmad & Sebastian Pingel

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy