Status fra Jackie efter de første 11 runder!

Læs hele interviewet her....

Vi har fået en snak med vores direktør Jackie Rasmussen som har givet os en lille status på de første 11 runder der nu er overstået. Vi har nu mødt alle holdene og er placeret på en 11 plads med 7 point, 5 flere end Nykøbing der ligger lige under os. Der er 2 point op til Hobro der er placeret lige over stregen.

 

  • 11 runder er spillet og vi har nu mødt alle hold, hvordan ser du 1 del af sæsonen?

“Jeg er overordnet tilfreds med mange ting. Vi skulle have haft 3-6 point mere end hvad vi har, som jeg helt grundlæggende mener ville være på sin plads. Der er ingen fribilletter i denne række, og vi har fået kærligheden at mærke efter oprykningen til NordicBet Ligaen. Men jeg ganske fint tilfreds”

 

  • Hvordan ser du udviklingen i det daglige?

“Der bliver arbejdet hårdt for at udvikle vores setup, både på banen og udenfor banen. Når jeg ser på vores trup så har jeg en stærk tro på at vi kommer til at tage point fra en del hold i den næste del af sæsonen. Jeg er ikke naiv, og jeg kan sagtens se stillingen – men jeg tror på at det vigtige er, at vi ikke går i panik og fortsætter med at udvikle holdet samt staben. Jeg kan mærke energien i det daglige, og selvom vi ikke har fået de point vi har ønsket, så synes jeg udviklingen er til at se”

 

  • Er du overrasket over hvor svært det har været at tilpasse sig i NordicBet Ligaen?

“Både ja og nej. Jeg vidste vi ville få det svært – men omvendt synes jeg også vi spillemæssigt viser progression i vores spil. Vi slider med skarpheden i felterne hvor du bliver straffet hårdt på det her niveau. Vi har leveret rigtig fine kampe, som alle med en faglig vinkel kan se. Vi er fuldt ud klar over hvor vi skal blive bedre, og det arbejdes der hårdt på. De hold vi møder er dygtige og nu har alle fået fornemmelsen af hvad det er vi er oppe i mod, jeg er helt sikker på at vi slår tilbage og overrasker”

 

  • Føler du et pres i forhold til placeringen?

“I fodbold er man vel altid presset når man ligger i den forkerte ende, men jeg føler ikke vi hverken bør eller skal føle et pres. Det pres der er på os, er det pres vi lægger på os selv hver dag. Vi har store ambitioner som vi godt tør at tale om, og når man har det så er der altid nogle der vil have holdninger til det man laver. Jeg er ikke blind, og jeg kan godt se at vi nogle gange får en “hård” medfart, men det er helt fint. Jeg har tillid til min stab, længere er den ikke – så er det op til alle andre at lege eksperter. Vi fik også kritik da vi lå og spillede med i bunden af 2 division, så rykkede vi op og alt var godt – så igen, vi lever fint med at der nogle gange er flere forventninger til os”

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

 

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy