Nytårshilsen fra formand Jesper Lolk-Nielsen

Kære Alle,

 

Jeg håber I har nydt juledagene og tid med familien. 2022 løber snart ud, og som bestyrelsesformand og investor i Hillerød Fodbold Elite, er det blevet tid til en nytårshilsen til jer følgere.

På trods af at vi lige nu er i “off-season”, har der været stor travlhed i såvel bestyrelse, som i den sportslige- og kommercielle sektor.

 

Sportslig evaluering

“Vi ved ikke at vi ikke kan flyve – så vi flyver”, det må være de ord, der bedst beskriver vores samlede præstation i foråret. Den nuværende placering som nr. 8, er en præstationen som er mere end absolut godkendt. Det skal dog ikke være en “sovepude” for os. Der er ingen dårlige hold i NordicBet Ligaen og vi skal præstere på højeste niveau i alle kampe i foråret, for at opnå en tilfredsstillende placering når sæsonen slutter i juni måned.

 

Som i kan læse i medierne har vi forlænget kontrakten med vores manager, Christian Lønstrup, til sommeren 2025. Vi er stolte af at Løns (red. Christian Lønstrup), på trods af andre muligheder, valgte at forlænge med os. Dertil har vi hentet et par nye spændende spillere i Hamid El Idrissi og Mads Julø, samt skrevet med et af vores unge talenter af “egen avl”, Victor Mohr. Det er et signal om, at vi meget gerne ser flere spillere fra ungdomsrækkerne, en dag bliver en del af vores divisionshold.

 

Kommerciel status

For hver dag der går mærker vi en større og større opbakning fra erhvervslivet. Det er vi meget taknemmelige for. Tro mig, at etablere sig og forblive i NordicBet Ligaen kræver en stærk økonomi. Vi jagter stadig en hovedsponsor og håber på at vores gode historie, vores værdisæt, vores øgede brandingværdi og ikke mindst vores resultater, gør at vi bliver en interessant case for flere og flere virksomheder.

 

Stadion

En af de udfordringer som endnu ikke er løst er opgradering af Hillerød Stadion. Vi spiller vores hjemmekampe på det, med afstand, ringeste stadion i NordicBet Ligaen, og på en dispensation som udløber efter denne sæson. Det betyder at vi fra efteråret 2023 skal vi spille på et stadion med min. 1.000 siddepladser, lys og varme i banen. Denne udfordring har vi haft mange møder med kommunen om. De er lydhøre, men er endnu ikke kommet med en løsning, der imødekommer ovenstående krav.

I værste fald kan det betyde, at vi skal spille vores hjemmekamp på et “fremmed” stadion. Det vil være en katastrofe for klubben, erhvervslivet, økonomien og ikke mindst vores fans og tilskuere.

 

Nytårsønske

Mit største nytårsønske er at det kommunale og politiske system, med borgmesteren i spidsen, anerkender at “fodbold er ikke bare fodbold”, men det er en sport som samler, glæder og udvikler mennesker fra alle lag i samfundet. Det er en berigelse for mig at se, hvordan børnene ser op til spillerne, hvordan familierne samles i familie zonen, hvordan fansene fra “Slotsbyens Riddere” udtrykker deres begejstring, hvordan vennerne samles i “hjørnet” over en fadøl eller to, og sidst men ikke mindst, hvordan erhvervsnetværket mødes til pre-match og udveksler ideer og erfaringer. Faktum er, at fodbold kan noget som ingen andre idrætsgrene formår!

 

Tak

Jeg vil slutte med at rette en kæmpe tak til de mange personer, der hver dag yder en kæmpe indsats for at sætte Hillerød Fodbold på landkortet. Det gælder såvel i moderklub som i selskab, det gælder såvel ansatte som frivillige – TAK for jer. Dertil skal lyde en stor tak til jer, der støtter holdet som partner, som fan, som tilskuer, som barn og som voksen – TAK for jer.

 

Rigtigt godt nytår.

De bedste hilsner

Jesper Lolk-Nielsen, Bestyrelsesformand i Hillerød Fodbold Elite

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy