Lang tur hjem fra Hobro

Johannes Houborg stod klar på stregen og kunne sætte foden på. Han reducerede dermed til slutresultatet 2-1.

Hillerød Fodbold har ikke haft tid til at slappe af i påskeferien, for i dag skulle mandskabet på kvalifikationsspillets længste udebanetur – til Hobro. Tilbage i februar gæstede Hobro IK os på Helsingør Stadion, hvor kampen endte 2-2 efter et flot comeback af hjemmeholdet.

I 1. halvleg leverede begge mandskaber fine defensive præstationer, som resulterede i en meget chancefattig start på kampen.

Med 10. minutter tilbage af 1. halvleg kom Hillerød Fodbold dog i bekneb, da anfører Witt mistede bolden på egen banehalvdel og Babovic derfor var nødt til at begå frispark på kanten af feltet. Frisparket udnyttede Hobros Muamer Brajanac på flotteste vis, da han bankede bolden til lang stolpe på en chanceløs Jonas Dakir.

Hillerød Fodbold mandskabet kom fokuseret ind til 2. halvleg og der gik ikke mange minutter før Youssef Dhaflaoui i samarbejde med indskiftede Justin Shaibu var meget tæt på at bringe udeholdet på 1-1. Selvom Slotsbyens Hold var i teten det meste af 2. halvleg, så lykkedes det hjemmeholdets Deedson at få en kontra, hvor har driblede fra egen banehalvdel igennem hele Hillerøds defensiv, så han til sidst kun skulle sparke bolden forbi en sagesløs Jonas Dakir.

Kort før 2-0 målet blev Johannes Houborg og Mads-Emil Langberg skiftet ind. Netop de to og Jonas Hemmingshøj kom i fokus kort efter, da Hemmingshøj lagde en flad bold ind i feltet til Mads-Emil, som forsøgte sig med sparket på mål. Johannes Houborg stod klar på stregen og kunne sætte foden på. Han reducerede dermed til slutresultatet 2-1.