Hillerød Fodbold spredte juleglæde på børneafdelingen

Tirsdag formiddag var vi på besøg på børneafdelingen på Nordsjællands Hospital for at sprede juleglæde for de mange indlagte børn.

Vi blev taget godt imod af afdelingens søde og dygtige sygeplejersker, der viste os rundt. Her så vi bl.a. afdelingens Active Floor, der er et interaktivt læringsgulv, hvor børnene kan lege og udfolde sig motorisk. Hillerød Fodbold har i samarbejde med vores partnere SJEB, La Cour Byg, DJ-MG og Secma Medical Innovation været med til at finansiere licensen til dette læringsgulv, så afdelingens mange patienter fortsat kan have glæde af gulvet.

Ebbe Thorn fra SJEB og Jonas Zimmermann fra La Cour Byg var begge til stede under besøget og begge var de meget begejstret for at se glæden i børnenes øjne, da de fik lov at spille fodbold på det interaktive gulv med vores spillere Justin Shaibu, Johannes Houborg og Danilo Babovic.

Det er det hele værd, når man står her og ser, hvor meget glæde det spreder hos patienterne, så de hurtigt får noget andet at tænke på end deres sygdom,” fortæller Ebbe Thorn fra SJEB, imens Jonas Zimmermann fra LA Cour Byg fortsætter:

Vi vil meget gerne støtte op omkring børns udvikling og sundhed, så derfor skulle vi selvfølgelig være med i dette projekt. Det er tankevækkende, hvor simpel en ting som et Active Floor, kan skabe så meget glæde og hjælpe personalet så meget i deres udredelse af patienten.”

Efterfølgende var spillerne og Kong Teddy rundt på afdelingens stuer for at besøge de mange indlagte børn. Her blev der skrevet autografer, taget billeder og uddelt slik, som Orangeriet på Hillerød Stadion havde sørget for. Spillerne måtte også finde sangstemmerne frem, da der blev holdt fødselsdag på en af stuerne.

For os i Hillerød Fodbold var det en stor oplevelse at komme på julebesøg på afdelingen. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde, så vi i fremtiden kan skabe endnu mere glæde for sygdomsramte børn.

Til sidst skal der lyde en kæmpe tak til vores partnere SJEB, La Cour Byg, DJ-MG og Secma Medical Innovation, der har været med til at støtte projektet på børneafdelingen og indkøbet af licensen til afdelingens Active Floor.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold støtter initiativ til Danmarksindsamlingen

Studerende fra Tietgenskolen kontaktede os I forbindelse med et uddannelsesforløb, hvor de har gjort en aktiv indsats, for at samle penge ind til Danmarksindsamlingen 2023.   

Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

NEDERLAG TIL LYNGBY I MARATHON KAMP

Lørdag middag skulle Slotsbyens hold endnu en gang i aktion i årets 3. træningskamp. Lørdagens modstander var Superligamandskabet fra Lyngby Boldklub.

Hillerød Fodbold henter landsholdsholdspiller

Hillerød Fodbold henter den rutinerede afghanske landsholdsmålmand Ovays Azizi. Den snart 31-årige målmand kommer til Hillerød Fodbold efter et ophold hos det svenske hold FC Rosengård.

Hillerød Fodbold sejrede i træningsopgør efter fantom start

Hillerød Fodbold sejrede 1-3 i lørdagens træningskamp mod Vanløse efter en hæsblæsende start fra det orange mandskab.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 17 12 1 4 37
2    Hvidovre IF 17 10 3 4 33
3    Næstved BK 17 8 7 2 31
4    Vendsyssel FF 17 9 3 5 30
5    FC Helsingør 17 9 1 7 28
6    SønderjyskE 17 8 3 6 27
7    HB Køge 17 6 3 8 21
8    Hillerød Fodbold 16 6 2 8 20