Hillerød Fodbold spredte juleglæde på børneafdelingen

Tirsdag formiddag var vi på besøg på børneafdelingen på Nordsjællands Hospital for at sprede juleglæde for de mange indlagte børn.

Vi blev taget godt imod af afdelingens søde og dygtige sygeplejersker, der viste os rundt. Her så vi bl.a. afdelingens Active Floor, der er et interaktivt læringsgulv, hvor børnene kan lege og udfolde sig motorisk. Hillerød Fodbold har i samarbejde med vores partnere SJEB, La Cour Byg, DJ-MG og Secma Medical Innovation været med til at finansiere licensen til dette læringsgulv, så afdelingens mange patienter fortsat kan have glæde af gulvet.

Ebbe Thorn fra SJEB og Jonas Zimmermann fra La Cour Byg var begge til stede under besøget og begge var de meget begejstret for at se glæden i børnenes øjne, da de fik lov at spille fodbold på det interaktive gulv med vores spillere Justin Shaibu, Johannes Houborg og Danilo Babovic.

Det er det hele værd, når man står her og ser, hvor meget glæde det spreder hos patienterne, så de hurtigt får noget andet at tænke på end deres sygdom,” fortæller Ebbe Thorn fra SJEB, imens Jonas Zimmermann fra LA Cour Byg fortsætter:

Vi vil meget gerne støtte op omkring børns udvikling og sundhed, så derfor skulle vi selvfølgelig være med i dette projekt. Det er tankevækkende, hvor simpel en ting som et Active Floor, kan skabe så meget glæde og hjælpe personalet så meget i deres udredelse af patienten.”

Efterfølgende var spillerne og Kong Teddy rundt på afdelingens stuer for at besøge de mange indlagte børn. Her blev der skrevet autografer, taget billeder og uddelt slik, som Orangeriet på Hillerød Stadion havde sørget for. Spillerne måtte også finde sangstemmerne frem, da der blev holdt fødselsdag på en af stuerne.

For os i Hillerød Fodbold var det en stor oplevelse at komme på julebesøg på afdelingen. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde, så vi i fremtiden kan skabe endnu mere glæde for sygdomsramte børn.

Til sidst skal der lyde en kæmpe tak til vores partnere SJEB, La Cour Byg, DJ-MG og Secma Medical Innovation, der har været med til at støtte projektet på børneafdelingen og indkøbet af licensen til afdelingens Active Floor.

Relaterede nyheder

Vi søger hænder til afvikling af VIP arrangementer på kampdage

Vil du være en del af teamet i VIP på kampdage?

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB1073024
2    Sønderjyske Fodbold1063121
3    FC Fredericia1062220
4    Hobro IK1060418
5    Kolding IF1051416
6    Ac Horsens1051416
7    Vendsyssel FF1042414
8    B.931032511
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy