Hillerød Fodbold spredte juleglæde på børneafdelingen

Tirsdag formiddag var vi på besøg på børneafdelingen på Nordsjællands Hospital for at sprede juleglæde for de mange indlagte børn.

Vi blev taget godt imod af afdelingens søde og dygtige sygeplejersker, der viste os rundt. Her så vi bl.a. afdelingens Active Floor, der er et interaktivt læringsgulv, hvor børnene kan lege og udfolde sig motorisk. Hillerød Fodbold har i samarbejde med vores partnere SJEB, La Cour Byg, DJ-MG og Secma Medical Innovation været med til at finansiere licensen til dette læringsgulv, så afdelingens mange patienter fortsat kan have glæde af gulvet.

Ebbe Thorn fra SJEB og Jonas Zimmermann fra La Cour Byg var begge til stede under besøget og begge var de meget begejstret for at se glæden i børnenes øjne, da de fik lov at spille fodbold på det interaktive gulv med vores spillere Justin Shaibu, Johannes Houborg og Danilo Babovic.

Det er det hele værd, når man står her og ser, hvor meget glæde det spreder hos patienterne, så de hurtigt får noget andet at tænke på end deres sygdom,” fortæller Ebbe Thorn fra SJEB, imens Jonas Zimmermann fra LA Cour Byg fortsætter:

Vi vil meget gerne støtte op omkring børns udvikling og sundhed, så derfor skulle vi selvfølgelig være med i dette projekt. Det er tankevækkende, hvor simpel en ting som et Active Floor, kan skabe så meget glæde og hjælpe personalet så meget i deres udredelse af patienten.”

Efterfølgende var spillerne og Kong Teddy rundt på afdelingens stuer for at besøge de mange indlagte børn. Her blev der skrevet autografer, taget billeder og uddelt slik, som Orangeriet på Hillerød Stadion havde sørget for. Spillerne måtte også finde sangstemmerne frem, da der blev holdt fødselsdag på en af stuerne.

For os i Hillerød Fodbold var det en stor oplevelse at komme på julebesøg på afdelingen. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde, så vi i fremtiden kan skabe endnu mere glæde for sygdomsramte børn.

Til sidst skal der lyde en kæmpe tak til vores partnere SJEB, La Cour Byg, DJ-MG og Secma Medical Innovation, der har været med til at støtte projektet på børneafdelingen og indkøbet af licensen til afdelingens Active Floor.

Relaterede nyheder

Arndal forlænger til sommeren 2025

25 årige Tobias Arndal og Hillerød Fodbold er blevet enige om at forlænge aftalen, så den løber frem til sommeren 2025.

Hillerød sender Jonas Dakir til SønderjyskE

Efter et år i Hillerød skifter Jonas Dakir til SønderjyskE på en 3 årig aftale

“Vi fik mange svar fredag aften”

Fredericia sendte Slotsbyens Drenge til tælling i næstsidste spillerunde

Frederik Christensen takker af efter sæsonen

Efter en enkelt sæson i den orange trøje stopper vores angriber i klubben

Hillerød Fodbold sikrer overlevelse i NordicBet Ligaen

Hillerød cementerede overlevelsen i NordicBet Ligaen med en 1-0 sejr.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub22162450
2    Hvidovre IF22135444
3    FC Helsingør22121937
4    SønderjyskE22105735
5    Vendsyssel FF22103933
6    Næstved BK2288632
7    Hillerød Fodbold2294931
8    HB Køge22741125
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy