Hillerød Fodbold siger farvel til yderligere 6 spillere

Til den kommende sæson tager vi afsked med 8 spillere fra den nuværende trup.

Til den kommende sæson tager vi afsked med 8 spillere fra den nuværende trup. I de forgangne uger har vi kunne annoncere, at målmand Jonas Dakir og topscorer Frederik Christensen forlader klubben til fordel for muligheden for at være i et fuldtidssetup. I næste sæson får vi dog fornøjelsen af begge spillere som modstandere, da Jonas Dakir skifter til SønderjyskE og Frederik Christensen til FC Helsingør.

De yderligere 6 spillere, som vi må sige farvel til er:

Devrim Sahin: Devrim Sahin har været med på vores rejse de seneste 2 år. Siden vi rykkede i NordicBet Ligaen, har det været sparsomt med spillettid for Devrim. Desuden har han haft en alvorlig lyskeskade. Devrim har derfor valg at søge nye udfordringer.

Danilo Babovic: Danilo Babovic kom ligeledes til Hillerød tilbage i 2021. Danilo søger mere spilletid end vi på nuværende tidspunkt kan give ham, så derfor har vi i fællesskab besluttet at ophæves hans aftale.

Hamid El Idrissi: Hamid El Idrissi kom til klubben i vinterpausen, men har ikke formået at bide sig rigtig fast på holdet. Hamid El Idrissi søger ligeledes mere spilletid, så han kan udvikle sig yderligere.

Youssef Dhaflaoui: Youssef Dhaflaoui kom til klubben i sommers og har været et stort aktiv med mange gode præstationer. I denne sæson er Youssef Dhaflaoui noteret for 7 mål og 1 assist. Youssef Dhaflaoui har udviklet sig meget og vi havde gerne set ham blive, men han har desværre valgt nye veje.

Jonas Hemmingshøj: 24-årige Jonas Hemmingshøj kom til klubben i sommeren 2021 og vi har været glade for Jonas’ indsats undervejs. Jonas er noteret for 1 mål og 2 assist i denne sæson.

Justin Shaibu: Justin har desværre båret rundt på rigtig mange skader og senest sprang han akillessenen under opvarmning til kampen mod HB Køge. Udsigterne til en lang skadesperiode med så alvorlig en skade har gjort, at vi har besluttet af sige farvel for denne gang. Vi ønsker Justin rigtig god bedring.

Vi vil gerne sige en stor tak til alle spillerne for deres indsats i den orange trøje. Vi ønsker jer held og lykke i fremtiden.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy