Hillerød Fodbold sejrer endnu en gang på Secma Ground

Frederik Christensen skulle blot sætte foden på – og så var Hillerød Fodbold foran 2-0, hvilket også blev kampens resultat.

Hillerød Fodbold tog i dag imod bundholdet Nykøbing FC på Secma Ground. Begge hold havde noget at revanchere fra forrige runde, hvor begge mandskaber indkasserede et nederlag til henholdsvis Hobro IK og HB Køge.

Det blev en uskøn start på kampen, hvor begge mandskaber havde svært ved at komme rigtigt i gang. Efter bare 17 minutter måtte Hillerød Fodbold foretage sin første udskiftning, da Lucas Bøje-Larsen desværre udgik med en skade. Ind i stedet kom Matin Al-Atlassi, der ikke var med i mandagens opgør mod Hobro på grund af familieforøgelse.

Langsomt kom Hillerød Fodbold mere i teten og det var kun sporadisk, at Nykøbing FC bevægede sig op på Slotsbyens holds banehalvdel. Efter 38 minutter skete det endelig. Marinus Due Grandt leverede sit første mål på Secma Ground og bragte dermed hjemmeholdet foran 1-0.

Det var tydeligt, at Nykøbing FC var en slagent dyr, som kom ud til 2. halvleg. Hillerød Fodbold holdt hoved koldt og efter 74 minutters spil driblede Youssef Dhaflaoui flere Nykøbing FC spillere i feltet og pludselig havnede bolden ved Frederik Christensen, der blot skulle sætte foden på – og så var Hillerød Fodbold foran 2-0, hvilket også blev kampens resultat.

Indskiftninger for Hillerød Fodbold:

17’ Matin AL-ATLASSI (Lucas Bøje-Larsen)
67’ Jonas HEMMINGSHØJ (Devrim Sahin)
81’ Danilo BABOVIC (Youssef Dhaflaoui)
82’ Hamid El Idrissi (Berzan Kucukyildiz)

Advarsler:

68’ Ahmed HASSAN (Nykøbing FC)

Næste kamp i kvalifikationsspillet er søndag den 23. april, når Slotsbyens hold skal en tur på Capelli Sport Stadion, hvor HB Køge er modstanderen.