Arndal forlænger til sommeren 2025

25 årige Tobias Arndal og Hillerød Fodbold er blevet enige om at forlænge aftalen, så den løber frem til sommeren 2025.

25 årige Tobias Arndal og Hillerød Fodbold er blevet enige om at forlænge aftalen, så den løber frem til sommeren 2025.

Tobias Arndal kom til Hillerød Fodbold tilbage i 2021 efter et ophold i norske Arendal. Tobias Arndal har i store perioder af denne sæson været ude med en alvorlig lyskeskade, men har vist stor kvalitet i de minutter, som han har bidraget med på banen. Bl.a. bragte Tobias Arndal os foran 1-0 mod SønderjyskE på et flot hovedstødsmål tilbage i juli sidste år.

Manager Christian Lønstrup udtaler om forlængelsen:

Det er med stor glæde, at vi har forlænget aftalen med Tobias Arndal. Tobias har været med på rejsen siden jeg startede for 2,5 år siden og har fra første træning og kamp vist, at han hører hjemme i Hillerød Fodbold. Tobias er indbegrebet af alt, hvad denne klub står for, i forhold til kulturen og værdisæt. Det glæder mig meget, at han er kommet tilbage efter en alvorlig lyskeskade og hurtig har vist, at han stadig har meget at byde ind med på banen. Vi håber, at Tobias er tilbage på 100% efter sommerferien og vil bidrage til fortsat fremtidig succes på dette hold.

Hovedpersonen selv er også glad for kontraktforlængelse og fortæller:

“Jeg er først og fremmest rigtig glad for at have forlænget min aftale. Jeg har været i klubben i 2,5 år og jeg har det rigtig godt i en god klubkultur. Det var derfor naturligt for mig at forlænge min aftale og der skal lyde en stor tak til klubben for at tro på mig, når jeg har været i et langt og frustrerende skadesforløb. Jeg tager samtidig forlængelsen som et skulderklap for det arbejde, jeg har lavet i forbindelse med skadesforløbet,” forklarer Tobias Arndal og fortsætter:

“Jeg er rigtig taknemmelig for at klubben har valgt at se min vej i en spændende tid for klubben. Jeg har i år set på et hold, der har leveret på et rigtig højt niveau og det vil jeg selvfølgelig også være en del af på banen – så igen, var det helt naturligt for mig at forlænge. På baggrund af drengenes flotte præstationer efterlader det mig også endnu mere sulten på at være en del af kamptruppen og være en del af at kæmpe om point i weekenderne i næste sæson.”

Tobias Arndal og resten af holdet spiller sidste kamp i sæsonen i morgen fredag kl. 19.00 på Secma Ground, hvor Hobro IK kommer på besøg.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy