1 point i Nykøbing!

Løns sætter ord på resultatet og præstationen....

Lørdag eftermiddag gæstede Slotsbyens drenge Nykøbing FC i en vigtig kamp om point i bunden af NordicBet Ligaen. Kampen endte 1-1 efter en hård duel i Lollands Bank Park. Vi har fanget vores Manager Christian Lønstrup til en snak om kampen.

 

“En 1. halvleg hvor vi spillede en delvis godkendt kamp, men vi mistede gradvis kontrollen og styringen centralt på banen og vores offensive spillere havde for store udsving undervejs begge veje. 

I 2. halvleg skifter vi tidligt 3 mand, ændrer lidt på vores formation og derefter overtager vi fuldstændig kampen på vores præmisser og spiller måske den bedste halvleg i efteråret. Vi er gode på bolden, vi presser Nykøbing højt og kommer til mange muligheder ved gode indlæg fra Bøje og Sharif. Frederik scorer et meget flot mål efter et gennemspillet angreb hvor både Essam og Sharif kommer afsted over kanten. Uafgjort er godkendt men efter vores 2. halvleg synes jeg vi burde/kunne have vundet kampen, det var klart med pil opad og vi styrer fuldstændig 2 . halvleg mod et godt spillende Nykøbing hold”. 

Vi spurgte også Løns hvordan han ser udviklingen, “Vi har generelt vænnet os til NordicBet Ligaen og afstanden mellem os og de andre hold er ikke så stor nu i forhold til starten af turneringen. Det er virkeligt positivt og udviklingen går den rigtige vej i klubben”.

 

Næste kamp for Slotsbyens Hold er allerede fredag hvor holdet kl. 19.00 på Sydbank Park i Haderslev gæster SønderjyskE.

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Hillerød Fodbold ender 7’er efter sejr i Køge

Slotsbyens drenge sikrede sig 3 flotte point, en 7. plads i NordicBet Ligaens grundspil samt et rigtig godt udgangspunkt for nedspillet med en 0-1 sejr i Køge.

Hillerød Fodbold fik ram på Næstved

Føringen holdt hjem og efter flere nederlag til de grønfarvede fra Næstved, kunne Hillerød Fodbold endelig række armene i vejret og fejre de 3 point.

Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Christian Lønstrup træner Fodbold For Fremtiden holdet

Christian Lønstrup gæstetrænede forleden Fodbold For Fremtiden holdet, der drives af Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV) i tæt samarbejde med Hillerød Fodbold og DBU.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Vejle Boldklub 22 16 2 4 50
2    Hvidovre IF 22 13 5 4 44
3    FC Helsingør 22 12 1 9 37
4    SønderjyskE 22 10 5 7 35
5    Vendsyssel FF 22 10 3 9 33
6    Næstved BK 22 8 8 6 32
7    Hillerød Fodbold 22 9 4 9 31
8    HB Køge 22 7 4 11 25
0
Welcome Guest! Waving Emoji Join HF Elite to save your cart, save products for later, get exclusive discounts & more! Register Already a customer? Sign in
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy