1 point i Nykøbing!

Løns sætter ord på resultatet og præstationen....

Lørdag eftermiddag gæstede Slotsbyens drenge Nykøbing FC i en vigtig kamp om point i bunden af NordicBet Ligaen. Kampen endte 1-1 efter en hård duel i Lollands Bank Park. Vi har fanget vores Manager Christian Lønstrup til en snak om kampen.

 

“En 1. halvleg hvor vi spillede en delvis godkendt kamp, men vi mistede gradvis kontrollen og styringen centralt på banen og vores offensive spillere havde for store udsving undervejs begge veje. 

I 2. halvleg skifter vi tidligt 3 mand, ændrer lidt på vores formation og derefter overtager vi fuldstændig kampen på vores præmisser og spiller måske den bedste halvleg i efteråret. Vi er gode på bolden, vi presser Nykøbing højt og kommer til mange muligheder ved gode indlæg fra Bøje og Sharif. Frederik scorer et meget flot mål efter et gennemspillet angreb hvor både Essam og Sharif kommer afsted over kanten. Uafgjort er godkendt men efter vores 2. halvleg synes jeg vi burde/kunne have vundet kampen, det var klart med pil opad og vi styrer fuldstændig 2 . halvleg mod et godt spillende Nykøbing hold”. 

Vi spurgte også Løns hvordan han ser udviklingen, “Vi har generelt vænnet os til NordicBet Ligaen og afstanden mellem os og de andre hold er ikke så stor nu i forhold til starten af turneringen. Det er virkeligt positivt og udviklingen går den rigtige vej i klubben”.

 

Næste kamp for Slotsbyens Hold er allerede fredag hvor holdet kl. 19.00 på Sydbank Park i Haderslev gæster SønderjyskE.

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Vi søger hænder til afvikling af VIP arrangementer på kampdage

Vil du være en del af teamet i VIP på kampdage?

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB1073024
2    Sønderjyske Fodbold1063121
3    FC Fredericia1062220
4    Hobro IK1060418
5    Kolding IF1051416
6    Ac Horsens1051416
7    Vendsyssel FF1042414
8    B.931032511
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy