Endnu en sejr på Secma Ground!

"Vi er i en spændende udvikling både sportsligt og kommercielt". Læs interviewet med vores direktør Jackie Rasmussen....

Lørdag tog vi i mod Fremad Amager hvor holdet havde revanche til gode efter et smalt nederlag i den omvendte kamp. Det var en gruppe opsatte drenge der stod klar da dommeren satte gang i opgøret. Kampen startede med et brag hvor Frederik Christensen omsatte et straffespark til scoring. Youssef Dhaflaoui udbyggede føringen kort før pausen i en halvleg hvor Slotsbyens drenge sad tungt på kampen.

Frederik Christensen lukkede kampen i 2 halvleg efter stærkt forarbejde af tilbagevendte Mathias Kisum.

791 tilskuere overværede kampen på Secma Ground og gjorde endnu engang kulissen fantastisk.

 

Hillerød Fodbold – Fremad Amager:

1-0: Frederik Christensen (Straffe)

2-0: Youssef Dhaflaoui

3-0: Frederik Christensen

(Rødt kort, Justin Shaibu)

 

Vi fangede mandag morgen vores direktør Jackie Rasmussen til en snak om de seneste uger i HF Elite.

“Vi er i en spændende udvikling både sportsligt og kommercielt, der har været utrolig meget fart på siden 1 februar med henblik på at starte selskabet op. I al beskedenhed synes jeg vi er nået langt, uden at vi er i mål. Efter de første 11 kampe sad jeg med fornemmelsen at vi burde have haft flere point, som jeg også tidligere har sagt – men vi har ikke været alt for heldige. Nu er vi i gang med fase 2 og det jeg ser fra holdet og staben, er virkelig stærkt. Vi har troen på egne evner, og jeg synes holdet og staben fortjener ros for det hårde arbejde de lægger for dagen. Vi holder vores ben på jorden, og selvom vi har præsteret gode kampe og er meget tilfredse med de point vi har fået, så ved vi at det handler om at være ydmyg uanset hvor godt det går lige nu. 

Jackie fortsætter, “Misforstå mig ikke, det er helt vildt som alle præstere og stoltheden over den her gruppe er enorm. Styrken i vores sammenhold som drengene selv er med til at bygge, kan ikke købes for penge. Vi ved godt alle forventer vi ryger ud med et brag, men virkeligheden er at vi ikke er kommet for at kigge på. Alle i vores projekt fortjener respekt for det de levere både på og uden for banen, det er min opgave at fortælle dem det og sikre at motivationen er i top. Vi knokler videre og nu har vi 2 kampe som vi glæder os helt vildt til, den første på søndag i Vejle hvor vi igen vil gå ud og vise hvem vi er”.

 

Søndag d. 6 november kl. 15.00 gæster vi Nørreskoven og NordicBet Ligaens førerhold.

Næste og sidste hjemmekamp i 2022 er lørdag d. 12 november når Hobro gæster Secma Ground. Billetsalget er startet og du kan allerede nu sikre en billet her. ??

Hillerød Fodbold vs. Hobro

 

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy