NordicBet Liga holdet søger Holdleder(e) 

Vi træner mere og derfor har vi brug for ekstra hænder, til at styre setuppet omkring holdet. Vi søger en struktureret og socialt stærk person(er) der kan starte når som helst.  

NordicBet Liga holdet søger Holdleder(e)

 

Vi træner mere og derfor har vi brug for ekstra hænder, til at styre setuppet omkring holdet. Vi søger en struktureret og socialt stærk person(er) der kan starte når som helst.

 

Om stillingen: 

 

Som holdleder har du en central rolle hvor du sammen med de andre holdledere, sikrer at dagligdagen for vores spillere fungere. Du er måske efterlønner eller pensionist, og har lyst til at være en del af byens flagskib.

Du sætter en ære i at have styr på de praktiske opgaver, så spillere og trænerstaben kan koncentrere sig om deres egne opgaver. Holdet træner mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 16.15 – 18.15. Det forventes at du kan være der til to træninger plus kamp hver anden weekend, der vil også være kampe i Jylland hvor der skal påregnes ekstra tid til at klare opgaverne.

 

Opgaverne: 

 

  • Vask og sortering af træning- & kamptøj
  • Lægge tøj på plads efter vask
  • Pakke tøj til kamp
  • Pakke materialer til kamp
  • Sikrer at alle materialer er i orden både til kamp og træning
  • Opfyldning af lægetaske, materiale kasser og andet
  • Oprydning i omklædning efter træning og kampe
  • Hente frugt hos leverandør
  • bestilling af tøj og materialer hos vores Team Manager
  • Andet forefaldende arbejde 

 

Om dig: 

 

Du er grundig med dine opgaver, og kan godt lide orden i sagerne. Du har masser af godt humør og ønsker at bidrage til den gode stemning, samt det unikke sammenhold der er i omklædningsrummet. I Hillerød Fodbold ønsker vi at skabe en sund kultur, hvor man hjælper hinanden og er passioneret omkring klubben og projektet.

Du skal arbejde med fodboldspillere, som bruger deres fokus på at udvikle sig sportsligt. Derfor er det vigtigt at du er positiv og smilende, også i evt. modgang. Du vil have mulighed for at være en del af staben, og trænerbænken til vores kampe.

 

Stillingen er lønnet og du vil få udleveret tøjpakke. Der afholdes ydermere to årlige frivillige arrangementer og personale arrangementer.

 

Ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt adm. direktør Jackie Rasmussen på jr@hfelite.dk

 

Relaterede nyheder

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Sønderjyske Fodbold17133142
2    AaB17115138
3    Vendsyssel FF1793530
4    FC Fredericia1785429
5    Hobro IK1791728
6    Kolding IF1781825
7    Ac Horsens1773724
8    Hillerød Fodbold1755720
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy