la Cour Byg har sat sin signatur på en ny aftale med Hillerød Fodbold Elite, hvor de opgraderer deres partnerskab til Slotspartner VIP.

Vi er stolte over, at endnu en stærkt samarbejdspartner har valgt at opgradere sit partnerskab med os. la Cour Byg er bl.a. eksponeret på vores kampshorts og var senest med til at støtte op om projektet på Nordsjællands Hospitals Børne- og Ungeafdeling.

Da la Cour Byg blev partner for 2 år siden, rundede vi en milepælen “100 partnere”. Der er løbet meget vand i åen siden og indehaver af la Cour Byg, Filip la Cour, er begejstret for udviklingen:

Vi har været med i 2 år og det har været fedt at følge den udvikling, som klubben har været i. Vi har selv hos la Cour Byg været på en intensiv rejse med stor vækst samt en flytning i nye fine lokaler. Vi glæder os til fremtiden og til at følge den fortsatte udvikling i klubben som partner.

I Hillerød Fodbold Elite vil vi gerne sige tak for den store opbakning. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

Relaterede nyheder

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

3 lokale partnere støtter op om vores anfører

Malerfirmaet 10Kanten, CL Electric og Kofoed & Thomsen har stillet en bil til rådighed og sørger dermed for at anfører Jonathan Witt kommer sikkert til og fra træning.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Sønderjyske Fodbold17133142
2    AaB17115138
3    Vendsyssel FF1793530
4    FC Fredericia1785429
5    Hobro IK1791728
6    Kolding IF1781825
7    Ac Horsens1773724
8    Hillerød Fodbold1755720
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy