Hillerød Fodbold Elite henter Kasper Enghardt fra FC Helsingør på en kontrakt frem til sommeren 2026. Den 32-årige erfarne midtstopper har i sin barndom spillet i Hillerød Fodbold, før turen gik til klubber som AB, Randers FC, Lyngby BK og senere FC Helsingør. Under sin tid i FC Helsingør har Kasper spillet under Christian Lønstrup og været med på den rejse, de sammen skabte i deres tid sammen. Nu er tiden kommet til, at de igen skal arbejde sammen både på og uden for banen for at rykke Hillerød Fodbold Elite mod nye højder.

 

Manager Christian Lønstrup er meget glad for at kunne tilføje Kasper Enghardt til sin trup:

“Kasper Enghardt er vores nye skud på stammen i forhold til at etablere os yderligere i NordicBet Ligaen og prøve at lande i top 6 i den kommende sæson. Kasper kommer til at forstærke vores hold yderligere, og han vil uden tvivl kunne bidrage med al den rutine og erfaring, han har oparbejdet de sidste mange år i toppen af dansk divisionsfodbold. Vi er meget stolte over, at vi som klub kan byde en så stor profil velkommen de næste 2 år, og vi glæder os meget til at følge Kaspers bidrag i Hillerød.”

 

Den nye midtstopper er også selv meget glad for at blive en del af slotsbyens hold den kommende sæson:

“Jeg glæder mig til at komme tilbage til min barndomsklub og har siden fulgt med i den rejse, Hillerød Fodbold Elite og har været på. Det er imponerende, og holdet har hele tiden udviklet sig samt blevet bedre år for år. Jeg glæder mig til at være en del af projektet og samtidig arbejde sammen med Løns igen. Jeg ser frem til den kommende sæson og håber, vi kan bygge videre på de flotte præstationer, klubben allerede har opnået.”

 

“Velkommen til Kasper Enghardt!”

Du kan se Kasper og resten af slotsbyens drenge i aktion til sæsonens første træningskamp mod F.C. København i morgen kl. 12.00 på Nummer 10.

Relaterede nyheder

WTC LAVEDE ASSISTEN!

WTC advokaterne sikrede med assistance til salget af Adam Ahmad & Sebastian Pingel

SEBASTIAN PINGEL ER SOLGT TIL AC HORSENS

NordicBet Ligaens topscorer rykker efter en enkelt sæson til den tidligere Superliga klub AC Horsens.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy