Kære alle der følger Hillerød Fodbold,

Julen nærmer sig med hastige skridt, de sidste indkøb skal klares og Juleferien står for døren (for nogen), inden nytåret venter.

2022 har været fyldt med nedslagspunkter for vores kære fodboldklub, her kommer mine 2 største øjeblikke:

  • 1 februar så Hillerød Fodbold Elite A/S for første gang dagens lys. Det var resultatet af gode forhandlinger mellem vores nye ejerkreds med Jesper Lolk-Nielsen i spidsen, og foreningens bestyrelse. Licensen til at drive Hillerød Fodbolds bedste herresenior hold ligger nu i selskabet, som er sammensat af lokale kræfter med et stort hjerte for klubben. Jeg vil gerne sende en stor tak til alle medlemmer af den nye bestyrelse, som kæmper videre for at sikrer den fortsatte succes. I samme ombæring vil jeg også gerne sige tak til Hillerød Fodbold med Simone Rich i spidsen for at være en stærk samarbejdspartner i det daglige, jeg ser frem til at vi i 2023 bliver endnu stærkere sammen.

 

  • 4 juni bookede vi billetten til NordicBet Ligaen. Det er en bedrift jeg for altid vil huske tilbage på med glæde. Omgivet af vores fantastiske fans, så klarede vi skærene og kunne sammen med partnere, tilskuere, frivillige og moderklubben fejrer det største resultat nogensinde i klubbens lange historie.

 

Vi har sammen med jer udviklet os enormt, det er dejligt at se spillerne blive mere og mere kendte i bybilledet. Det starter internt, hvor vi i samarbejde med Hillerød Fodbold har iværksat tiltag, så vi spiller hinanden bedre. Vi vil fortsætte vores udvikling over de kommende år, som vi ser meget frem til sammen med jer.

Jeres støtte er mere betydende end i kan forestille jer. I et marked som er udfordret, sætter vi høj pris på alle jer der kommer på stadion, eller eks. køber vores merchandise. Det er ting, der gør, at vi sammen kan drømme endnu større. Vi har også iværksat muligheden for at købe Slotsbyens Aktier, og her kan du også være med til at realisere vores mål og drømme. Vi glæder os til igen at byde jer velkommen på Secma Ground i 2023.

Til slut vil jeg ønsker jer alle en glædelig jul med jeres familier.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy