NordicBet Ligaen nærmer sig en ny sæson, og igen i år vil Hillerød Fodbold Elite være at finde i ligaen. Efter en historisk sæson, hvor slotsbyens drenge var tæt på en top-6 plads, endte de på en overraskende 7. plads og vandt dermed nedrykningsspillet.

Målsætningerne bliver højere dag for dag, og spillerne brænder for at komme tilbage på banen og vise, at de i denne sæson skal nå top-6. Den sportslige ledelse har derfor valgt at justere truppen for at skabe større kvalitet og bedre rammer for at opnå disse mål.

En af de nye spillere er den færøske landsholdsspiller Daniel Johansen, som kommer til klubben efter en fremragende sæson i Thisted FC. Daniel fortæller om sin første uge i klubben siger Daniel Johansen:

“Den første uge her i Hillerød har været fantastisk, og alle har taget virkelig godt imod mig. Det er nogle rigtig fine gutter, og der er et specielt sammenhold i omklædningsrummet. Fodboldmæssigt er der et meget højt niveau her, og det er dejligt at gå til træning med så høj kvalitet, at vi udfordrer hinanden.”

Daniel spillede 30 kampe for Thisted FC i sidste sæson, hvor det blev til 4 mål og 2 assists. Nu er tiden kommet til, at Daniel skal tørne ud for slotsbyens hold:

“Jeg valgte at tage til Hillerød, da det er et step-up for mig. Jeg har set, at deres niveau er højt, hvilket gør, at jeg føler, det er det rigtige sted for mig at udvikle mig og blive endnu bedre. Deres spillestil passer rigtig godt til mig, og derfor føler jeg også, at jeg kan gøre en forskel ved at være en del af holdet.”

Daniel har tidligere spillet sammen med Adrian Justinussen på Færøerne, hvor de også var holdkammerater på det færøske landshold.

“Det er et kæmpe plus for mig, at Adrian Justinussen er i klubben. Det er lidt sjovt, at vi har spillet fodbold sammen siden vi var 15 år, og så valgte vi begge at tage udlands for at prøve os af, før vi nu igen kan blive samlet her i Hillerød. Det er super dejligt.”

Du kan se Daniel og resten af holdet i aktion på søndag, når de spiller sæsonens sidste træningskamp mod Fremad Amager på SECMA Ground søndag d. 14/7 kl. 11.00.

Relaterede nyheder

WTC LAVEDE ASSISTEN!

WTC advokaterne sikrede med assistance til salget af Adam Ahmad & Sebastian Pingel

SEBASTIAN PINGEL ER SOLGT TIL AC HORSENS

NordicBet Ligaens topscorer rykker efter en enkelt sæson til den tidligere Superliga klub AC Horsens.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy