Forberedelserne til den nye sæson er i fuld gang

"Det er et puslespil som Løns og jeg skal løse for at vi står så stærkt som muligt", Læs mere her

Knap er sæsonen slut før forberedelserne til den næste starter, og der venter et travlt vindue for vores Manager Christian Lønstrup og Direktør Jackie Rasmussen. Vi har med afslutningen af sæsonen sagt farvel til en række spillere som skal erstattes af nye kræfter.

 

Vi har været forberedt et stykke tid på at der skulle ske nogle ændringer i truppen. Vi vil gerne tage det næste skridt og hvis det skal ske, så er det nødvendigt at løfte kvaliteten i specielt den forreste linje. Jonas Dakir er vi rigtig kede af at miste, men også glade for at vi kunne give ham muligheden for at komme tilbage på det niveau igen. Ellers så føler jeg mig tryg ved den plan der er lagt“, lød det fra Jackie Rasmussen og han fortsatte.

Vi har en 9´er på plads, som vi nok skal offentliggøre snart, og så kommer der også nogle og viser sig frem. Vi hentede Jonathan Rindom tidligere på året, han støder til truppen når vi starter op – og er et spændende talent. Vi har mange gode navne på blokken, og vi er helt rolige omkring trupsammensætningen. Det er en utrolig stærk gruppe af spillere vi har i den nuværende trup, og det kan løfte niveauet på de spillere vi bringer ind“.

Vi kommer til at være meget aktive i dette vindue – vi er ambitiøse omkring den kommende sæson“, lød det fra vores direktør Jackie Rasmussen.

 

Slotsbyens drenge møder ind igen mandag d. 26 juni og starter forberedelserne til den kommende NordicBet Liga sæson. Sæsonen starter igen i weekenden i uge 29, kampprogrammet kommer ud så snart det lander.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy