ADAM AHMAD SOLGT TIL VENDSYSSEL FF

Adam bliver første salg i klubbens historie....

Hillerød Fodbold Elite og Vendsyssel er blevet enige om en transfer af Adam Ahmad, der skifter til Nordjylland med omgående virkning. Den hurtige kantspiller kom til Slotsbyens Hold i sommeren 2023 fra HIK, og nåede 20 kampe i den orange trøje, hvor det blev til 8 mål og 2 assist i den forgangne sæson. Vores direktør Jackie Rasmussen satte et par ord på klubbens først salg nogensinde.

 

Det er en stor dag og endnu et kapitel som vi skriver. Det har været en god proces med gode folk fra Vendsyssel og vi kom til enighed. Adam ønskede at spille mere til sidst, hvilket jeg forstår – men vi har en stærk og kompetitiv trup med mange dygtige spillere. Så jeg er stolt og glad for at vi kan sende Adam videre på et nyt eventyr. Vi ønsker at være en klub der udvikler og sælger spillere, så dette er helt i tråd med vores strategi og jeg er meget stolt over at vi nu er kommet dertil. Dette bliver første salg af mange”.

Dette gør også at vi er opmærksomme på markedet og så må vi se om vi bringer mere ind. Vi er meget tilfredse med den trup vi har nu, så det skal være noget rigtig godt, hvis vi bringer mere ind. Jeg vil gerne sige tak til Adam, jeg håber han får det han søger i hans nye klub“.

 

Midtbanespilleren sætter selv ord på tiden i den orange trøje:

”Mit ophold i Hillerød Fodbold har været et meget lærerigt ophold og jeg har været superglad for de mennesker omkring klubben som har været med til at presse mig videre. Jeg kom til klubben med troen på mit talent fra start af og den tiltro har staben vist mig hele vejen til i dag, hvor jeg tager næste step i min karriere. Derudover er jeg superglad for at kunne skrive stor historie for klubben ved at være det første salg klubben præstere og glæder mig til at følgende klubben i fremtiden. Jeg vil gerne sige tak til alle dem som har bakket både truppen og jeg op igennem hårde perioder, men også de store resultater som jeg er stolt at være en del af i klubben historie. Vi ses igen på Right to Dream Park i oktober måned.”

 

Hillerød Fodbold Elite ønsker Adam held og lykke i fremtiden.

Relaterede nyheder

WTC LAVEDE ASSISTEN!

WTC advokaterne sikrede med assistance til salget af Adam Ahmad & Sebastian Pingel

SEBASTIAN PINGEL ER SOLGT TIL AC HORSENS

NordicBet Ligaens topscorer rykker efter en enkelt sæson til den tidligere Superliga klub AC Horsens.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy