Vi kan i dag meddele, at vores dygtige spillere, Mads-Emil Langberg, Matin Al-Atlassi og Asger Højmark har spillet deres sidste kamp i Hillerød-trøjen for nu. Vi er stolte over den tid, de har brugt her i Hillerød Fodbold Elite, og deres bidrag har været uvurderligt.

Christian Lønstrup udtaler følgende om spillernes tid i klubben:

”Mads-Emil kom for halvandet år siden og har undervejs været en fast del af vores trup og har bidraget til vores opstigning gennem 1 Div. . Mads har brug for at spille noget mere og har derfor valgt at søge nye udfordringer og det har vi stor respekt for. Tak Til Mads for hans altid gode humør og solide arbejde som forsvarsspiller. Vi ønsker Mads held og Lykke i fremtiden”. 

Christian Lønstrup forsætter:

”Matin har været en kæmpe profil i 2. division og også bidraget med mange positive ting i 1. Div. Matin søger mere spilletid på dette niveau og har derfor valgt at søge lykken i en ny klub for at udvikle sig yderligere. Vi siger tusind tak til Matin for hans indsats og ønsker ham alt mulig held og Lykke i fremtiden.”

Til sidst udtaler Christian Lønstrup følgende om Asger Højmark:

”Asger har været en del af vores system de sidste par år med en smuttur til AB undervejs. Desværre fik Asger en alvorlig knæskade og har derefter ikke rigtig ramt sit niveau. I dette halvår har Asger ikke spillet særlig meget og vi har derfor valgt i samråd med Asger at sige tak for denne gang og vi ønsker Asger held og Lykke med fremtiden.” 

Relaterede nyheder

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Rigtig godt nytår til jer alle!

Der har været mange oplevelser i det forgangne år som vi Hillerød Fodbold Elite kan kigge tilbage på med glæde....

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Sønderjyske Fodbold18133242
2    AaB18125141
3    Hobro IK18101731
4    Vendsyssel FF1894531
5    FC Fredericia1886430
6    Kolding IF1881925
7    Ac Horsens1873824
8    Hillerød Fodbold1865723
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy