Spreadex bliver hovedpartner

Vi kan i dag annoncere vores nye hovedpartner Spredex Sports. 

Vi har længe været på jagt efter en hovedpartner og derfor er det også en kæmpe glæde, at vi i dag kan annoncere vores nye hovedpartner Spreadex Sports.

Vores Direktør Jackie Rasmussen fortæller om den store nyhed:

Jeg vil først og fremmest byde velkommen til Spreadex som vores første hovedpartner nogensinde. Det er en fantastisk milepæl, vi har nået med denne aftale. Vi er utrolig stolte af at Spreadex har valgt at ville være en del af vores rejse, samt tror på det projekt, som vi har søsat. Vi glæder os til sammen med Spreadex at skabe oplevelser og bygge videre på det fundament, som vi har skabt. Velkommen til Henrik Olsson og Spreadex som vi har haft en fantastisk dialog med, vi ser frem til samarbejdet.

Henrik Olsson, dansk Country Manager hos SpreadEx, glæder sig også over, at SpreadEx Sports nu bliver hovedpartner for Hillerød og udtaler:

Efter vores aftale med Lyngby sidste år, har vi ledt efter et par nye partnere i Danmark og her har Hillerød til fulde opfyldt, hvad vi ledte efter. Når vi indgår sponsorater er fan-engagement en naturlig del af aftalen og vi ser frem til at skabe en masse nye tilbud og initiativer til alle fans af Hillerød.” fortæller Henrik Olsson og fortsætter:
Det passer perfekt ind i den langsigtede og spændende plan, som Hillerød har lagt for fremtiden – og den glæder vi os til at være en del af,” slutter Henrik Olsson.

Relaterede nyheder

Ahmed Hassan forlader Hillerød Fodbold Elite

Læs mere om afgangen her, hvor også klubbens direktør kommentere på dagens nyhed..

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy