Spar Nord Hillerød hjælper Dakir med at kombinere job og uddannelse

I forbindelse med målmand Jonas Dakirs uddannelse skulle han i 3 måneders praktik. Her trådte Spar Nord Hillerød til.

Oftest forbinder man et partnerskab mellem en fodboldklub og en virksomhed med eksponering på spilletøj og stadion, samt deltagelse i netværksmøder og pre-match arrangementer, men et partnerskab kan meget mere end det og det er Spar Nord Hillerøds engagement i Hillerød Fodbold et godt eksempel på.

Når Hillerød Fodbolds målmand Jonas Dakir ikke vogter målet i NordicBet Ligaen, så læser han til finansøkonom. I forbindelse med hans uddannelse skulle Jonas i 3 måneders praktik, hvilket kan være svært at kombinere med en tilværelse som fodboldspiller i NordicBet Ligaen.

Her trådte Hillerød Fodbolds gode samarbejdspartner Spar Nord Hillerød til. Jesper Brendstrup, afdelingsdirektør privat i Spar Nord Hillerød, ser en stor værdi i samarbejdet:

Spar Nord Hillerød ser det som en vigtig opgave, at videreuddanne og udvikle unge, ambitiøse mennesker, som på sigt kan blive en del af banksektoren. Vi er glade for at kunne hjælpe Jonas med at kombinere hans uddannelse og erhverv som fodboldmålmand ved Hillerød Fodbold,” fortæller afdelingsdirektør Jesper Brendstrup og fortsætter:

”I Spar Nord Hillerød tilbyder vi både praktik- og traineeforløb, hvor vi tilrettelægger uddannelsen og arbejdstiden i samarbejdet med sportsudøveren.”

Direktør for Hillerød Fodbold Elite, Jackie Rasmussen, sætter stor pris på samarbejdet med Spar Nord Hillerød, der på sigt kan være med til at tiltrække endnu flere unge talenter – både til Hillerød Fodbold, men også Spar Nord Hillerød.

”I Hillerød Fodbold ønsker vi at tiltrække unge talenter, som vil vores projekt. Vi er holdet med det absolut laveste spillerbudget i NordicBet Ligaen og derfor har vi brug for at kunne tilbyde andre ting, der kan tiltrække spillerne,” forklarer direktør Jackie Rasmussen og fortsætter:

”Hvis vi kan tilbyde de talentfulde spillere mulighed for at kombinere deres uddannelse med en tilværelse som fodboldspiller i NordicBet Ligaen, så er det meget attraktivt. Vi er derfor utroligt glade for, at Spar Nord Hillerød har tilknyttet Jonas Dakir som praktikant og vi håber, at flere af vores mange trofaste partnere vil følge efter.”

Er du interesseret i at høre mere om et praktikforløb ved Spar Nord? Så kontakt afdelingsdirektør Privat Jesper Brendstrup på jbr@sparnord.dk.

Relaterede nyheder

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

3 lokale partnere støtter op om vores anfører

Malerfirmaet 10Kanten, CL Electric og Kofoed & Thomsen har stillet en bil til rådighed og sørger dermed for at anfører Jonathan Witt kommer sikkert til og fra træning.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Sønderjyske Fodbold17133142
2    AaB17115138
3    Vendsyssel FF1793530
4    FC Fredericia1785429
5    Hobro IK1791728
6    Kolding IF1781825
7    Ac Horsens1773724
8    Hillerød Fodbold1755720
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy