Simon Sharif fortsætter i orange

Simon Sharif har sat sin signatur på en aftale, som nu løber frem til december 2024.

Vi er glade for, at vi igen i dag kan offentliggøre, at en af vores profiler har valgt at forlænge sin aftale med klubben. Simon Sharif kom til Hillerød Fodbold tilbage i januar 2019 og har udviklet sig i takt med holdets opstigning til NordicBet Ligaen. Simon Sharif har sat sin signatur på en aftale, som nu løber frem til december 2024.

Direktør Jackie Rasmussen er begejstret for forlængelsen med Simon Sharif og udtaler:

Simon har været hos os i 4 år og han er en stor del af den succes, vi har haft. Det er for Hillerød Fodbold en utrolig vigtig forlængelse, da Simon gennem flere sæsoner har været fast mand på holdet. Hans kvaliteter er tydelige og jeg er sikker på, at Simon uden tvivl bliver interessant for andre klubber. Vi har lagt en plan og den glæder vi os til at eksekvere på.”

Manager Christian Lønstrup supplere og fortæller:

Simon Sharif har været en del af Hillerød Fodbold i de sidste to et halvt år under min ledelse og han har udviklet sig ekstrem meget og er blevet en fundamental vigtig spiller på holdet. Med denne forlængelse sender vi et tydeligt signal om, at Hillerød Fodbold er på rette vej ift. udvikling og kvalitet.

Hovedpersonen selv glæder sig ligeledes over forlængelsen og begrunder valget her:

“Jeg har først og fremmest valgt at forlænge med Hillerød Fodbold, fordi jeg er sindssygt glad for at være en del af den her gruppe, der er blevet samlet her. Vi har overrasket mange i fodbold Danmark med flotte præstationer de sidste par år og det har bevist, at holdet og forudsætningerne er der, for at kunne slå de fleste hold og for alvor at gøre os gældende i den her række. Alle mand er sultne efter hele tiden at løfte vores niveau, så vi kan blive ved med at skubbe baren for, hvad vi som hold kan opnå – helt i tråd med mine egne ambitioner,” forklarer Simon Sharif og fortsætter:

Det har været dejligt at få tillid fra klubbens ledelse og Lønstrup, som har bidraget til at min udvikling er gået i den helt rigtige retning. Samtidig er sammenholdet i omklædningsrummet fremragende, og udviklingen i klubbens setup og ambitioner, har medvirket til at jeg kan se mig selv fortsætte min udvikling her.

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy