Selskov Elektric forlænger og opgraderer til VIP Partner

Mangeårige partner fortsætter på holdet

Piet Hemmingensen og Selskov Elektric har været en del af Hillerød Fodbold en menneskealder. Dette samarbejde fortsætter nu endnu en sæson. Udover at bidrage til udviklingen af projektet har Selskov Elektric været med til at gøre Secma Ground klar til NordicBet Ligaen og nu har vi så indgået aftale om endnu et år.

Piet har været en stor del af klubben i mange år – han har bakket op om projektet lige siden jeg for 8 år siden trådte ind af døren i klubben. Det er vigtigt, at vi har byen med og skaber et stærkt netværk omkring klub og projekt. Selskov Elektric har været med i lang tid og det er jeg utrolig glad for. Piet er altid at finde på stadion, og ydermere at se ham og mange andre stå i Vejle for at støtte os, viser en helt unik dedikation“, udtaler Direktør Jackie Rasmussen om forlængelsen.

 

Selskov Elektric er trøjepartner for Asger Højmark, Frederik Christensen, Gregers Arndal & Marinus Due Grandt.

 

Jeg støtter Hillerød Fodbold med hjertet, som jeg i mange år har gjort. Det er min klub og vigtigt for mig at være en del af den rejse, som klubben er på. Jeg har selv spillet i klubben i mange år, og derfor var det meget nemt at forlænge aftalen. Siden Serie 2 er det gået stærkt og rejsen til 1 division har været sjov at følge. Nu gælder det. at vi alle sammen står sammen og med de flotte sportslige resultater, håber jeg, at det bliver prioriteret, at vi får et 1 divisions stadion på Selskovvej“, lyder det fra Piet Hemmingsen, indehaver i Selskov Elektric.

 

 

Relaterede nyheder

Ahmed Hassan forlader Hillerød Fodbold Elite

Læs mere om afgangen her, hvor også klubbens direktør kommentere på dagens nyhed..

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy