Pressemeddelelse vedr. hjemmebane efteråret 2023

Læs mere her...

Der er sagt mange ting og kæmpet mange kampe, samt brugt et utal af timer, på at få de nødvendige opgraderinger af Hillerød Stadion (Secma Ground) sat i gang.

Bestyrelsen og ledelsen har gjort alt hvad der stod i deres magt for at få det til at lykkes, men som i nok har kunne læse i medierne er vi desværre ikke i mål endnu. Derfor er det med stor ærgrelse at vi, i den nye sæson, ikke kan afvikle vores hjemmekampe i Hillerød.

 

Først og fremmest er jeg utrolig trist over at vi ikke kan spille i Hillerød foran vores voksende publikum. Der er mange mennesker såvel i Hillerød Fodbold som i Hillerød Fodbold Elite der i forbindelse med vores hjemmekampe, har ydet en enorm indsats for at skabe en fantastisk oplevelse for børn, unge og voksne”, lyder det fra vores direktør Jackie Rasmussen der fortsætter.

 

Derfor er det med stor glæde at vi med denne aftale kan styrke samarbejdet med FC Nordsjælland, hvor vi sammen med vores ungdomsafdeling vil bestræbe os på at skabe et kraftcenter i regionen som bliver unikt. En del af samarbejdet består i at vi har indgået en lejeaftale om at afvikle vores hjemmekampe på FC Nordsjællands hjemmebane, Right To Dream Park

 

Vi glæder os over at skulle spille i en Superliga ramme, når vi nu ikke kan spille hjemme i Hillerød. Det er en god aftale som vi har fået lavet sammen i fællesskab. Der skal lyde en stor tak til FC Nordsjælland for at være løsningsorienteret i denne proces, vi vil i første omgang frem til jul spille vores hjemmekampe i Right To Dream Park i Farum.

Selvom Slotsbyens drenge skal spille i Farum, så håber vi at alle vil bakke op om holdet og møde op i Farum for at give drengene en støttende hånd fra tribunerne.

Vi håber på forståelse fra alle for de gener det måtte medføre.

 

Køb billetter til sæsonens første kamp når vi tager imod HB Køge fredag d. 21 juli kl. 19.00 her

 

Billetsalg Hillerød Fodbold – HB Køge

Relaterede nyheder

Hillerød Fodbold Elite skal have ny Hovedpartner

Tak for et stærkt samarbejde til vores nuværende hovedpartner Spreadex

𝗦𝗧𝗢𝗟𝗧 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗡𝗘𝗥 𝗠𝗘𝗗 𝗢𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘 𝗛𝗝𝗘𝗥𝗧𝗘!

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy