PARTNERNE SIGER

JEG VÆRDSÆTTER AT VÆRE EN DEL AF HILLERØD FODBOLD ELITES NETVÆRK, DA DET GIVER MIG MULIGHED FOR AT UDVIDE MIN VIDEN, KOMPETENCER, OPBYGGE RELATIONER MED ANDRE ERHVERVSDRIVENDE, OG ÅBNER DØRE OP FOR SAMARBEJDSMULIGHEDER

SIDEN STARTEN AF 2022/23-SÆSONEN HAR VI VÆRET EN STOLT DEL AF HILLERØD FODBOLD ELITES PARTNER NETVÆRK. VI MENER, AT VORES SPONSORAT HAR ÅBNET DØREN TIL ET AF DE MEST FREMRAGENDE OG HYGGELIGSTE NETVÆRK I HILLERØD. DETTE NETVÆRK OMFATTER INSPIRERENDE MORGENMØDER, SPÆNDENDE VIRKSOMHEDSBESØG, VELARRANGEREDE PREMATCH-EVENTS PÅ STADION, FANTASTISKE PARTNERARRANGEMENTER OG IKKE MINDST EN MASSE UNDERHOLDENDE FODBOLDKAMPE. ALT DETTE UDFØRES ALTID PROFESSIONELT OG I DE BEDSTE RAMMER. EFTER AT HAVE EVALUERET VORES FØRSTE ÅR SOM PARTNER, VAR DER INGEN TVIVL OM, AT VI ØNSKEDE AT FORTSÆTTE REJSEN IMOD SUPERLIGAEN- DERFOR OPGRADEREDE VI VORES AFTALE FOR 2023/24-SÆSONEN. VI HAR ALDRIG FORTRUDT VORES INVESTERING I KLUBBEN OG VIL VARMT ANBEFALE DET TIL ALLE, DER ØNSKER AT STYRKE DERES NETVÆRK I HILLERØD OG OMEGN. DETTE NETVÆRK SKABER RELATIONER OG VENSKABER.

HFE NETVÆRK ER FOR MIG VÆRET ET SUPER GODT NETVÆRK MED EN GOD BLANDING AF FORSKELLIGE BRANCHER REPRÆSENTERET. DER ER ALTID EN POSITIV STEMNING OG NOGLE SPÆNDENDE MENNESKER SOM MAN MØDER HVER GANG. ER MAN SELV AKTIV FÅR MAN OGSÅ EN GOD VÆRDI AF AT DELTAGE. PERSONLIGT HAR JEG SELV BRUGT FLERE PARTNERE FRA NETVÆRKET TIL BÅDE PRIVATE OG ARBEJDSRELATERET OPGAVER.

HILLERØD FODBOLD ELITE NETVÆRK HAR PÅ IMPONERENDE VIS KOMBINERET DET BEDSTE FRA BÅDE FORRETNINGSVERDENEN OG FAMILIEUNDERHOLDNING. FORRETNINGSMÆSSIGT HAR NETVÆRKET SKABT EN UNIK PLATFORM, DER FREMMER FAGLIG UDVIKLING, SAMARBEJDE OG VÆRDIFULDE RELATIONER BLANDT ERHVERVSFOLK I HILLERØD OG OMEGN. DETTE HAR IKKE KUN STYRKET DET LOKALE ERHVERVSLIV, MEN HAR OGSÅ VÆRET EN BERIGENDE OPLEVELSE FOR OS SOM EN DEL AF HILLERØD-FAMILIEN.SOM FAMILIE ER VORES GLÆDE OVER HILLERØD FODBOLD ELITE NETVÆRK ENDNU STØRRE. AT SE HILLERØD'S FØRSTEDIVISIONSHOLD PÅ BANEN, HVOR DE LEVERER DRØMMEBOLD OG EKSTRAORDINÆR SPORTSPRÆSTATION, SKABER EN FØLELSE AF SAMHØRIGHED OG LOKALPATRIOTISME. DET ER ØJEBLIKKE, HVOR VI KAN SAMLES SOM EN FAMILIE, SKABE MINDER OG DELE VORES LIDENSKAB FOR FODBOLD MED FÆLLESSKABET I HILLERØD.HILLERØD FODBOLD ELITE NETVÆRK HAR SÅLEDES FORMÅET AT BINDE VORES FORRETNINGSINTERESSER SAMMEN MED VORES KÆRLIGHED TIL SPORT OG FAMILIE- OG FORRETNINGSUNDERHOLDNING.

PÅ TRODS AF AT JEG HAR VÆRET TILKNYTTET ET ANDET ERHVERVSNETVÆRK I FLERE ÅR, SÅ HAR JEG VALGT AT PRIORITERE HILLERØD FODBOLD ELITE, DA KONSTELLATIONEN MELLEM KVANTITET OG KVALITET ER OPFYLDT PÅ BEDSTE VIS.JEG ER INSPIRERET AF AT VÆRE I ET ERHVERVSNETVÆRK MED STOR STØRRELSE OG STOR LOKAL TILSLUTNING, SAMTIDIGT MED AT LEDELSEN I HOS HILLERØD FODBOLD ELITE FORMÅR AT GØRE NETVÆRKET INTIMT OG MED NÆR RELATIONSSKABELSE. RESULTATET ER SAMARBEJDE PÅ TVÆRS, HVOR JEG FÅR MULIGHEDEN FOR AT HJÆLPE HILLERØD FODBOLD ELITE NETVÆRK MED MIT PERSONLIGE NETVÆRK OG SAMTIDIGT STÅR TIL RÅDIGHED OVERFOR MEDLEMMERNES NETVÆRK, HVILKET RESULTERER I ØGET INDTJENING I MIT FIRMA.

VI ER GLADE FOR AT VÆRE PARTNER I HILLERØD FODBOLD DA VI SOM VIRKSOMHED ØNSKER AT STØTTE INITIATIV OG DRIVKRAFT, SAMT BAKKE OP OM KULTURBÆRENDE INSTITUTIONER I HILLERØD. SAMTIDIG BETYDER DET MEGET FOR OS AT KUNNE MØDES I FÆLLESSKABET OMKRING FODBOLDEN MED NYE OG ALLEREDE EKSISTERENDE RELATIONER OG AT DELE FÆLLES OPLEVELSER MED ANDRE PARTNERE I OG OMKRING HILLERØD FODBOLD.

HILLERØD FODBOLD ELITE’S NETVÆRK ER MERE OG ANDET END ET TRADITIONELT NETVÆRK. DET ER SOM AT MØDES MED ‘HJERTET AF BYEN’ - ALLE DEM MAN SJÆLDENT NÅR AT MØDES MED I DEN TRAVLE HVERDAG. DET FØLES SOM AT SÆTTE TEMPOET LIDT NED I GODT SELSKAB MED BYENS TRO VÆBNERE, DER MED DERESVIRKSOMHED ELLER ROLLE STØTTER OG DRIVER BYEN. JEG FÅR ALTID GOD ENERGI AF AT VÆRE PÅ STADION. UANSET OM DET ER NETVÆRK ELLER KAMP. OG UANSET SEJR ELLER NEDERLAG. DET ER ET AF DE VIGTIGSTE MØDESTEDER I BYEN 🧡🖤

JEG KAN BLOT SIGE AT JEG ER GLAD FOR AT VÆRE EN DEL AF VORES NETVÆRK. JEG KØRER TIT BERIGET TILBAGE PÅ KONTORET. ENTEN FORDI JEG HAR FÅET FIF OG INSPIRATION. DET KAN VÆRE BÅDE FORDI JEG HAR FÅET GODE IDEER MED HJEM FRA KONTORET OMKRING MANGE FORSKELLIGE TING: HVORDAN GØR VI OS MERE SYNLIGE PÅ MILJØ-FRONTEN? HVORDAN UDNYTTER VI LINKEDIN BEDRE? HVORDAN HAR DE ANDRE HÅNDTERET HJEMMEARBEJDE I CORONANEDLUKNING HVAD GØR VI FOR AT INSPIRERE VORES MEDARBEJDERE HVER ISÆR? – DET SPÆNDER MEGET VIDT. ELLER BARE FORDI JEG HAR HAFT EN GOD SNAK MED SIDEKAMMERATEN OG HØRT AT DET GÅR FORRYGENDE MED VORES LOKALE FODBOLDHOLD. DET KAN DA KUN BLIVE EN GOD START PÅ DAGEN SÅ.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy

Partner ansøgning