Hillerød Fodbold og FC Helsingør samarbejder uden for banen

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Opvisningsbanen i Hillerød er endnu ikke blevet klar til forårssæsonen, så derfor tilbyder FC Helsingør en hjælpende hånd i forbindelse med deres kampafvikling.

Selvom konkurrencen er hård på banen og både FC Helsingør og Hillerød Fodbold for tiden kæmper om de samme 6 topplaceringer i NordicBet Ligaen, så er partnerskabet i top uden for kridtstregerne.

Samarbejdede startede med et brag af en fodboldfest på Helsingør Stadion, da Hillerød som hjemmebanehold tog imod Hobro IK i deres udsatte Nordic Bet Liga kamp.
Efterfølgende spillede FC Helsingør den årlige kamp om Øresundspokalen mod Helsingborgs IF fra Sveriges næstbedste række.

Hillerød leverede et flot comeback og endte med et uafgjort resultat, mens FC Helsingør desværre måtte se sig besejret i kampens døende minutter og måtte altså aflevere pokalen til vores svenske naboer efter et år på danske hænder.

Samarbejdet fortsatte da Hillerød Fodbold og igen benyttede Helsingør Stadion som deres hjemmebane, da de lørdag D. 25/2 spillede om vigtige point mod Hvidovre IF. Hillerød tog sig af underholdningen på banen, mens vi sørgede for salget i boderne.

Vores drenge skulle samtidig en tur til Nykøbing FC, hvor ligaens bundprop ventede. Denne kamp endte desværre med et nederlag, hvilket for alvor åbnede op for spændingen i tabellen.

Nu kulminerer samarbejdet med det indbyrdes opgør fredag D. 3/3, hvor Hillerød kommer på besøg og slaget formentlig kommer til at stå om de vigtige top-6 placeringer, som giver adgang til oprykningsspillet, hvor begge hold kommer til at kæmpe med næb og klør.
Men samarbejdet udenfor banen vil altid bestå!

Hillerød Fodbold og FC Helsingør er begge klubber, som bygger på lokal forankring og en stærk sammenhængskræft. Derfor ligger et samarbejde lige til højrebenet. Både i form af vores værdier, men også for at kunne tilbyde vores respektive fans og partnere den bedst mulige oplevelse på trods af udfordringer.

Dette betyder selvfølgelig også, at Hillerød Fodbold er velkomne på Helsingør Stadion senere på sæsonen, hvis deres udfordringer med bane og faciliteter skulle fortsætte.

Lokalbraget mellem FC Helsingør og Hillerød Fodbold sparkes igang fredag D. 3/3 Klokken 19:00 på Helsingør Stadion – VI SES!

/Tekst fra FC Helsingørs hjemmeside

Relaterede nyheder

WTC LAVEDE ASSISTEN!

WTC advokaterne sikrede med assistance til salget af Adam Ahmad & Sebastian Pingel

SEBASTIAN PINGEL ER SOLGT TIL AC HORSENS

NordicBet Ligaens topscorer rykker efter en enkelt sæson til den tidligere Superliga klub AC Horsens.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    AaB22156151
2    Sønderjyske Fodbold22154349
3    Vendsyssel FF22106636
4    FC Fredericia2298535
5    Kolding IF22103933
6    Hobro IK22103933
7    Hillerød Fodbold2286830
8    B.9322841028
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy