DØSSING & PARTNERE FORLÆNGER ENDNU ET ÅR!

Og opgradere til Plus partner for byens flagskib!

2 sæsoner er gået og nu fortsætter vi samarbejdet med Døssing & Partnere som ikke bare forlænger, men også opgradere til Plus partner. Der skal lyde en stor tak til vores partner som viser klubben tillid med denne forlængelse.

“Døssing & Partnere er et moderne revisions- og rådgivningshus, som bygger på et fundament af mere end 100 års erfaring og høj faglighed. I dag er vi 50+ dygtige og engagerede medarbejdere, der er med til at sætte dagsordenen for det høje faglige ambitionsniveau og kollegiale sammenhold.

Vores titel, som et godkendt revisionskontor, giver os tilladelsen til at underskrive årsregnskaber, samt udarbejde diverse revisorerklæringer til vores kunder. Ikke alle revisionskontorer i landet har opnået denne titel, da det kræver mindst 1 godkendt revisor på kontoret. Hos os er vi 11 revisorer, der har taget uddannelsen og prøven til at blive godkendt revisor. Med titlen garanterer vi professionelt og kvalitetssikret arbejde”.

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde!

#SlotsbyensHold #Sammenervistærkest

Relaterede nyheder

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

3 lokale partnere støtter op om vores anfører

Malerfirmaet 10Kanten, CL Electric og Kofoed & Thomsen har stillet en bil til rådighed og sørger dermed for at anfører Jonathan Witt kommer sikkert til og fra træning.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Sønderjyske Fodbold17133142
2    AaB17115138
3    Vendsyssel FF1793530
4    FC Fredericia1785429
5    Hobro IK1791728
6    Kolding IF1781825
7    Ac Horsens1773724
8    Hillerød Fodbold1755720
0
Kurven er tom!

Skynd dig at lægge varer i din kurv.

SE PRODUKTER
Powered Voltage Emoji by Caddy