VIL DU VÆRE MED PÅ HOLDET?

NETVÆRK HANDLER OM AT SKABE GODE RELATIONER OG NYE KUNDER

Skal du være med i Nordsjællands hurtigst voksende netværk, så kom med som gæst på vores næste netværksmøde.

Vores møder tager afsæt i relationsskabende dialoger i grupper, og giver dig mulighed for at skabe forretning med andre erhvervsdrivende.

VORES PARTNERE SIGER ....

VI ER GLADE FOR AT VÆRE PARTNER I HILLERØD FODBOLD DA VI SOM VIRKSOMHED ØNSKER AT STØTTE INITIATIV OG DRIVKRAFT, SAMT BAKKE OP OM KULTURBÆRENDE INSTITUTIONER I HILLERØD. SAMTIDIG BETYDER DET MEGET FOR OS AT KUNNE MØDES I FÆLLESSKABET OMKRING FODBOLDEN MED NYE OG ALLEREDE EKSISTERENDE RELATIONER OG AT DELE FÆLLES OPLEVELSER MED ANDRE PARTNERE I OG OMKRING HILLERØD FODBOLD.

JEG KAN BLOT SIGE AT JEG ER GLAD FOR AT VÆRE EN DEL AF VORES NETVÆRK. JEG KØRER TIT BERIGET TILBAGE PÅ KONTORET. ENTEN FORDI JEG HAR FÅET FIF OG INSPIRATION. DET KAN VÆRE BÅDE FORDI JEG HAR FÅET GODE IDEER MED HJEM FRA KONTORET OMKRING MANGE FORSKELLIGE TING: HVORDAN GØR VI OS MERE SYNLIGE PÅ MILJØ-FRONTEN? HVORDAN UDNYTTER VI LINKEDIN BEDRE? HVORDAN HAR DE ANDRE HÅNDTERET HJEMMEARBEJDE I CORONA- NEDLUKNING HVAD GØR VI FOR AT INSPIRERE VORES MEDARBEJDERE HVER ISÆR? – DET SPÆNDER MEGET VIDT. ELLER BARE FORDI JEG HAR HAFT EN GOD SNAK MED SIDEKAMMERATEN OG HØRT AT DET GÅR FORRYGENDE MED VORES LOKALE FODBOLDHOLD. DET KAN DA KUN BLIVE EN GOD START PÅ DAGEN SÅ.

HFE NETVÆRK ER FOR MIG VÆRET ET SUPER GODT NETVÆRK MED EN GOD BLANDING AF FORSKELLIGE BRANCHER REPRÆSENTERET. DER ER ALTID EN POSITIV STEMNING OG NOGLE SPÆNDENDE MENNESKER SOM MAN MØDER HVER GANG. ER MAN SELV AKTIV FÅR MAN OGSÅ EN GOD VÆRDI AF AT DELTAGE. PERSONLIGT HAR JEG SELV BRUGT FLERE PARTNERE FRA NETVÆRKET TIL BÅDE PRIVATE OG ARBEJDSRELATERET OPGAVER.

HILLERØD FODBOLD ELITE NETVÆRK HAR PÅ IMPONERENDE VIS KOMBINERET DET BEDSTE FRA BÅDE FORRETNINGSVERDENEN OG FAMILIEUNDERHOLDNING. FORRETNINGSMÆSSIGT HAR NETVÆRKET SKABT EN UNIK PLATFORM, DER FREMMER FAGLIG UDVIKLING, SAMARBEJDE OG VÆRDIFULDE RELATIONER BLANDT ERHVERVSFOLK I HILLERØD OG OMEGN. DETTE HAR IKKE KUN STYRKET DET LOKALE ERHVERVSLIV, MEN HAR OGSÅ VÆRET EN BERIGENDE OPLEVELSE FOR OS SOM EN DEL AF HILLERØD-FAMILIEN.SOM FAMILIE ER VORES GLÆDE OVER HILLERØD FODBOLD ELITE NETVÆRK ENDNU STØRRE. AT SE HILLERØD'S FØRSTEDIVISIONSHOLD PÅ BANEN, HVOR DE LEVERER DRØMMEBOLD OG EKSTRAORDINÆR SPORTSPRÆSTATION, SKABER EN FØLELSE AF SAMHØRIGHED OG LOKALPATRIOTISME. DET ER ØJEBLIKKE, HVOR VI KAN SAMLES SOM EN FAMILIE, SKABE MINDER OG DELE VORES LIDENSKAB FOR FODBOLD MED FÆLLESSKABET I HILLERØD.HILLERØD FODBOLD ELITE NETVÆRK HAR SÅLEDES FORMÅET AT BINDE VORES FORRETNINGSINTERESSER SAMMEN MED VORES KÆRLIGHED TIL SPORT OG FAMILIE- OG FORRETNINGSUNDERHOLDNING.

LÆS MERE OM VORES PARTNERE

NETVÆRKSMØDER
PARTNERTUR
PRE-MATCH VIP LOUNGE
VIP ARRANGEMENTER
KICK-OFF EVENT

NETVÆRK HANDLER OM AT SKABE GODE RELATIONER OG NYE KUNDER

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uformel snak – vi ser frem til at høre fra dig.

Jackie Rasmussen
Adm. Direktør


jr@hfelite.dk
+45 5211 9787

Kristoffer Gisling
Salg, Event og Marketing Manager

kg@hfelite.dk
+45 5299 0109

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy

Partner ansøgning