Ahmed Hassan forlader Hillerød Fodbold Elite

Læs mere om afgangen her, hvor også klubbens direktør kommentere på dagens nyhed..

Efter et halvt år siger vi farvel til Ahmed Hassan og takker for indsatsen i Hillerød Fodbold Elite. Ahmed kom til Slotsbyens Hold fra Nykøbing FC og nåede 16 kampe og et enkelt mål i den orange trøje.

 

Klubbens sportslige ansvarlige, Jackie Liljedahl Rasmussen har sat ord på afgangen.

Jeg er rigtig ærgerlig over at skulle sige farvel til Hassan, som er en helt fantastisk fyr. Han har taget vores værdier til sig og været et fantastisk bekendtskab. Men det er klart at forløbet ikke er gået som vi eller Hassan har ønsket det – det er har været ujævnt og han har døjet med lidt småskader, og så er konkurrencen ekstrem hård i truppen. Vi havde håbet på mere, det havde begge parter”.

Vi har nu sagt farvel til 4 og har fokus på hvor vi skal forstærke truppen, hvilket vi helt sikkert kommer til. Der er mange muligheder som vi kigger på, og vi vil lægge på i toppen. Vi arbejder på at finde spillere der kan se sig som en del af vores projekt, hvor vi er klar til at tage det næste skridt. De spillere der skal ind er oppe imod spillere der levere på rigtig højt niveau og som i nogle kampe har Superliga potentiale – så vi er utrolig glade for gruppe vi har“.

Relaterede nyheder

Vi søger frivillige kampfotografer

Vil du prøve kræfter med at tage billeder til vores NordicBet Liga kampe?

Nord Stillads Service bliver Slotspartner Premium

Vi er stolte over, at vi kan præsentere og byde velkommen til Nord Stillads Service på partnerholdet. Nord Stillads Service bliver en del af vores stærke erhvervsnetværk.

Billede

1. Division

POSKLUBKVUTPOINT
1    Sønderjyske Fodbold18133242
2    AaB18125141
3    Hobro IK18101731
4    Vendsyssel FF1894531
5    FC Fredericia1886430
6    Kolding IF1881925
7    Ac Horsens1873824
8    Hillerød Fodbold1865723
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy